Whirlpool wasdrogers

6 resultaten
nieuwste collectie

6 resultaten

Een Whirlpool droger voor de bescherming van je kleding

Herken je dat? Dat je gisteren je laatste paar sokken hebt gepakt en net weer te laat de wasmachine hebt aangezet? Nu zijn je sokken nog nat en heb je niets om aan je voeten te doen. Enorm vervelend! Weet je wat jij zou moeten doen? Een Whirlpool droger kopen. Bij wehkamp vind je een uitgebreid aanbod van verschillende modellen van dit ijzersterke merk. Maak snel een keuze en zit nooit meer zonder droge sokken, tenzij je vergeet op tijd de wasmachine aan te zetten natuurlijk.

De voordelen van de Whirlpool condensdroger

Een condensdroger bevat een elektrisch verwarmingselement dat de lucht verhit en hiermee de was droogt. In tegenstelling tot een droger met luchtafvoerslang kun je de condensdroger in iedere ruimte zetten. Houd wel de deur open om condensvorming op de muren in de betreffende ruimte te voorkomen. De prijs van de Whirlpool condensdroger is gunstiger dan die van de warmtepompdroger. Het apparaat verbruikt wel meer energie dan het model met de warmtepomp.

Wat is een warmtedroger?

Een warmtepompdroger en condensdroger worden vaak met elkaar verward. In de basis werken ze hetzelfde: er wordt omgevingslucht gebruikt voor het drogen van de was. Verschil is echter dat een warmtepompdroger niet met een verwarmingselement werkt. Daarbij komt dat een condensdroger omgevingslucht gebruikt, deze verwarmt en de condens opvangt in een opvangbak. De warmtepompdroger maakt gebruik van een compressor met koelmiddel. Dit koelmiddel wordt omgezet naar een vloeibare vorm en bij dit proces komt warmte vrij. Die warmte wordt gebruikt om de was mee te drogen, en die vrijgekomen warmte wordt steeds weer hergebruikt. Dat is bij een condensdroger niet het geval. Een Whirlpool warmtedroger is energiezuiniger dan een condensdroger. Het hogere prijskaartje van de warmtedroger verdien je uiteindelijk terug op de energienota. Een punt waar je bij de warmtedroger wel rekening mee moet houden, is dat er een lagere temperatuur voor het drogen wordt gebruikt. Dat betekent enerzijds dat het beter is voor de levensduur van het te drogen wasgoed, maar anderzijds dat het langer duurt voordat je was droog is.

Whirlpool warmtepompdroger met 6th sense

Whirlpool ontwikkelt constant nieuwe technologieën om jou van een optimaal droogresultaat te voorzien. Kies je bijvoorbeeld voor een Whirlpool droger met 6th sense technologie, dan wordt de temperatuur en vochtigheidsgraad tijdens het drogen automatisch op je wasgoed aangepast. Een groter huishouden zal voldoende hebben aan een Whirlpool droger 6th sense met 8 kg trommelinhoud.

Een Whirlpool droger kopen bij wehkamp

Op zoek naar een Whirlpool droger? Dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod en met behulp van de handige zoekfilters kun je je zoekduur aanzienlijk verkorten. Bij wehkamp hoef je nooit lang op je bestelling te wachten. Zorg je ervoor dat wij vandaag je bestelling hebben ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat je deze de volgende dag in huis hebt. Heb je nog een oude wasdroger staan? Wanneer je dit aangeeft, nemen we deze gratis voor je mee.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.