Siemens wasdrogers

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Siemens wasdrogers

Ben je toe aan een nieuwe wasdroger? Kijk dan eens naar het ruime assortiment Siemens wasdrogers bij wehkamp! Met een droger wordt jouw wasgoed altijd snel en efficiënt gedroogd. Van klassieke condensdrogers tot de moderne warmtepompdrogers, bij wehkamp vind je ze allemaal. Kies je voor een goedkope droger of ga je liever voor een energiezuinige droger? Wij helpen jou kiezen!

Warmtepomp droger: makkelijk en zuinig in gebruik

De Siemens warmtepompdroger zorgt voor optimale resultaten en maakt je leven een stuk makkelijker. Een warmtepomp werkt net iets anders dan de traditionele droger. De machine maakt, zoals de naam al doet vermoeden, gebruik van een warmtepomp om de lucht te verwarmen. Een warmtepompdroger is wel iets duurder dan een condensdroger, maar het apparaat verbruikt veel minder energie dan de conventionele drogers, in sommige gevallen tot wel 60%! Daarnaast is de warmtepompdroger zo'n 30 minuten sneller klaar. De meeste apparaten zijn dan ook voorzien van het energielabel A++. De Siemens extraklasse droger heeft een zelfreinigende condensor die automatisch schoonspoelt, waardoor je minder onderhoud hebt en de droger energiezuinig en efficiënt blijft.

Heel veel verschillende droogprogramma's

Een Siemens iSensoric droger heeft 10 tot 15 verschillende droogprogramma's. Het exacte aantal is afhankelijk van het type apparaat dat je kiest. Zo heeft de Siemens WT48RT70NL zo'n 11 verschillende droogprogramma's. Naast de standaard programma's heb je bijvoorbeeld speciale droogprogramma´s voor handdoeken, sportkleding en lingerie. Kies voor het speciale kreukherstellende programma om kreukels in je beddengoed te beperken. Ook iets om rekening mee te houden als je je keuze maakt: waarschijnlijk wil je dat jouw Siemens droger hetzelfde vulgewicht heeft als de wasmachine.

Slimme sensoren

De Siemens condensdroger is een stuk goedkoper dan de warmtepompdroger. Het apparaat is wel iets minder zuinig dan de warmtepompdroger, maar doet ook gewoon goed zijn werk! De autoDry technologie meet en regelt nauwkeurig de temperatuur en het vochtgehalte van je wasgoed. De technologie houdt het warmteniveau op peil en beschermt je kleding tegen te hoge temperaturen. Daarnaast zorgt deze technologie ervoor dat het wasgoed tijdens het drogen niet krimpt. Dat is wel zo fijn! Bovendien wordt de vochtigheid in het textiel gemeten, zodat je kleding niet te droog wordt.

Speciaal programma voor outdoorkleding

De Siemens droogtrommel droogt het wasgoed van een vierpersoonshuishouden veilig en snel. Dankzij het 40 minuten droog programma hang je je kleding dezelfde avond nog in je kast. Het droogprogramma stopt automatisch, en op het digitale display zie je in een oogopslag hoelang de droger nog bezig is. Daarnaast beschikken een aantal Siemens drogers tegenwoordig over een speciaal droogprogramma voor outdoorkleding. Met dit programma worden waterafstotende textielsoorten gereinigd zonder dat dit ten koste gaat van de ademende werking. Hierdoor blijft de kwaliteit van de sport- en actieve outdoorkleding gewaarborgd! En, weet jij al welke Siemens afvoerdroger je gaat kopen? Ga je voor een warmtepompdroger of een condensdroger? Bestel vandaag nog de Siemens droger die bij je past bij wehkamp, dan heb je hem morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.