Miele wasdrogers

Miele wasdrogers staan garant voor behoedzame en exacte droging van jouw wasgoed. Het PerfectDry-systeem zorgt voor een zeer nauwkeurige droging van het wasgoed. Zo wordt het niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld. Wil je wat extra hulp bij het oriënteren? Ga dan naar de Miele wasdroger koopadviseur

7 resultaten
aanbevolen

7 resultaten

Miele wasdrogers

Perfect Dry

Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt je wasgoed dankzij de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig - ook bij bijzonder kalkrijk water. Perfect Dry met kalksensoriek meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af. Je wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld.

SteamFinish

De drogers zijn voorzien van SteamFinish met het speciale programmaGladstrijken. Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, die door de warme drooglucht opwarmt. De ontstane stoom dringt tot diep in de textielvezels door en maakt het wasgoed zichtbaar gladder. Zo ben je voortaan minder tijd kwijt aan strijken.

FragranceDos

De Miele-geurflacons geven je wasgoed een frisse geur. De geuren worden geproduceerd door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 geuren produceert. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang.

SoftCare-trommel

De honingraatstructuur van de trommel vormt een luchtkussen dat het wasgoed zachtjes opvangt. Hierdoor wordt uw wasgoed behoedzaam gedroogd, wat resulteert in minder kreukvorming en eenvoudiger strijken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.