LG wasdrogers

Als je kleding je lief is, maar je niet te lang wilt wachten tot je kleding droog is, dan biedt LG de uitkomst. LG biedt namelijk wasdrogers met sensortechnologie die ervoor zorgen dat jouw textiel in goede staat blijft. En die wasdrogers die vind je hier, bij wehkamp.

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

LG wasdrogers

De wasdrogers van LG drogen niet alleen jouw kleding, ze gaan ook met zorg om met jouw textiel. Kwetsbare kleding hoef je daarom nooit meer over een wasrekje te hangen maar kun je gewoon mee drogen in de wasdrogers van LG. Dankzij vernieuwde droogtechnologieën en diverse droogprogramma’s blijft kleding en textiel in goede staat. Kies je voor een warmtepompdroger, afvoerdroger of condens droger? De wasdrogers van LG die vind je hier.

Zelfreinigende condensor

De meeste wasdrogers van LG beschikken over een zelfreinigende condensor. Dit houdt in dat de droger zichzelf reinigt met condenswater waardoor micropluisjes geen kans krijgen om zich te nestelen. De droger blijft daarom optimaal resultaat leveren en minimaal energie verbruiken. Bovendien ook prettig voor jezelf, want jij hoeft de droger niet meer schoon te maken. De drogers van LG zijn mede door de zelfreinigende condensor zuiniger, duurzamer en stiller.

Kinderslot

Knopjes zijn hartstikke leuk voor kinderen, maar je wilt natuurlijk niet dat er ongelukken gebeuren met de wasdroger. Daarom heeft LG bij diverse wasdrogers een kinderslot toegevoegd. De veiligheid van kinderen vindt LG erg belangrijk en dankzij het kinderslot wordt gevaar zoveel mogelijk uitgesloten.

Sensor Dry

Naast het strakke design bezitten de meeste LG wasdrogers ook over diverse handige systemen. Één van die systemen is Sensor Dry. Dankzij dit systeem droogt je wasdroger nooit langer dan noodzakelijk is. Diverse sensoren meten het vochtgehalte in de trommel en zorgen ervoor dat de wasdroger stopt op het moment dat je wasgoed droog is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.