Indesit wasdrogers

Indesit verkoopt naast inbouwapparatuur, keukenapparatuur en wasmachines ook wasdrogers. En die wasdrogers beschikken over handige systemen en nieuwe technologieën die ervoor zorgen dat jij nog meer gebruiksgemak ervaart. De wasdrogers van Indesit, die vind je hier, bij wehkamp.

5 resultaten
nieuwste collectie

5 resultaten

Indesit wasdrogers

Er zijn verschillende soorten wasdrogers. Afvoerdrogers, warmtepompdrogers en condensdrogers. Ook Indesit verkoopt diverse soorten wasdrogers, allemaal duurzaam ontwikkeld en beschikkend over de nieuwste technologieën. Met diverse droogprogramma’s en met het Eco Time systeem dat het mogelijk maakt om ook kleine ladingen te drogen zonder tijd en energie te verspillen. En dat allemaal voor betaalbare prijzen, zodat jij kunt genieten van voldoende gebruiksgemak zonder al teveel te hoeven betalen.

Diverse droogprogramma’s

De wasdrogers van Indesit beschikken over diverse droogprogramma’s. Zo houdt het jeans programma uitstekend rekening met de stof van spijkerbroeken. De spijkerbroeken komen netjes uit de droger en omdat de droger met zorg omgaat met jouw kleding, blijft de stof van de spijkerbroek ook van maximale kwaliteit. Ook het gewenste droogniveau is aan te passen: strijkdroog, hangerdroog, kastdroog of klaar om te dragen (extra droog).

Droogsensor

En, om het jou nog gemakkelijker te maken bezitten de wasdrogers van Indesit een automatische sensor die de vochtigheidsgraad in de trommel registreert en stopt op het moment dat jouw wasgoed perfect droog is. Zo gebruikt je wasdroger nooit teveel energie en dat is natuurlijk kostenbesparend. Daarnaast wordt de tijd maximaal benut en zal je dus nooit te lang hoeven te wachten op je textiel. Ben je benieuwd of de wasdrogers van Indesit ook iets voor jou kunnen betekenen? Wanneer je jouw favoriete wasdroger vandaag voor 23:59 uur bestelt, heb je hem waarschijnlijk morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.