Beko wasdrogers

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Razendsnel droge kleding met een Beko wasdroger

Je komt er niet onderuit: die stapels en stapels vieze was die je nog moet doen. Wil je deze terugkerende taak zo gemakkelijk mogelijk maken? Koop dan een wasdroger. Het wegwerken van de was wordt er niet leuker door, maar het gaat in ieder geval een stuk gemakkelijker. Op deze pagina bekijk je ons complete aanbod Beko wasdrogers.

De voordelen van een wasdroger

Investeer je in een wasdroger? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Met een wasdroger bespaar je tijd. Je hoeft de was immers niet meer op te hangen.
  • Met een wasdroger bespaar je ruimte. Berg dat wasrekje maar op!
  • Met een wasdroger is je kleding sneller droog. Dit betekent dat je je favoriete kleding na het wassen sneller weer draagt.
  • Met een wasdroger wordt je was zachter. Dit merk je bijvoorbeeld na het wassen van handdoeken. Deze komen veel zachter uit de droger dan van de waslijn.

Ben je overtuigd van de voordelen? Bestel direct een Beko wasdroger bij wehkamp.

Verschillende soorten Beko wasdrogers

wehkamp verkoopt verschillende soorten wasdrogers van Beko. We geven je een overzicht.

De Beko condensdroger

Een condensdroger van Beko is uitgerust met een verwarmingselement. Dankzij dit element is je was snel droog. Dit is dan ook het belangrijkste voordeel van een condensdroger. Daarnaast is een condensdroger goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld een warmtepompdroger. Wel gebruikt deze droger meer energie.

De Beko warmtepompdroger

Een Beko warmtepompdroger werkt niet met een verwarmingselement. Deze droger droogt je kleding met een warmtepomp en een koelmiddel. De voordelen? Deze droger is beter voor het milieu en beter voor je energierekening. Daarnaast droogt het apparaat met lagere temperaturen. Hierdoor blijft je was langer mooi.

De Beko afvoerdroger

Tot slot is er nog de afvoerdroger van Beko. Deze droger heeft een dikke afvoerslang, die warme en vochtige lucht naar buiten afvoert. Wil je deze droger kopen? Dan heb je wel een opening naar buiten nodig, om de warme en vochtige lucht van je droger af te voeren. Heb je geen afvoer naar buiten? Koop dan een condensdroger of een warmtepompdroger.

Een Beko droogtrommel bestellen

Heb je een nieuwe droger nodig? Bekijk dan onze wasdrogers van Beko, zoals de Beko condensdroger 8 kg. Bestel je wasdroger van Beko in de aanbieding en je profiteert van de beste prijs. Vandaag besteld, is morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.