AEG wasdrogers

De ProTex wasdrogers van AEG zijn speciaal ontworpen voor uitzonderlijke kleurbescherming en superieure textielverzorging. Elke ProTex wasdroger beschikt over OptiSense. Deze technologie registreert het gewicht van de lading en stelt het droogprogramma er op af. Jouw kleding wordt zo nooit te lang gedroogd, waardoor het als nieuw blijft, en het energieverbruik tot een minimum beperkt.

12 resultaten
aanbevolen

12 resultaten

AEG wasdrogers

Wasdrogers, je hebt ze in verschillende soorten en maten. Kies je voor een condensdroger, warmtepompdroger of afvoerdroger? AEG verkoopt al heel wat jaren witgoed apparatuur die het huishouden voor jou gemakkelijker maken. Daarnaast vindt AEG het belangrijk om zorgvuldig met jouw eigendommen om te gaan. Zo ook met jouw wasgoed dat je in de droger wilt laten drogen. Elk kledingstuk wordt met zorg behandeld voor optimale resultaten. De AEG wasdrogers bevatten diverse technologieën en systemen:

ProSense technologie

Wasdrogers van AEG maken gebruik van ProSense technologie. Door deze technologie kun je gemakkelijk de droogtijd en energieverbruik aanpassen. Heb je een grotere lading was dat je wilt drogen, dan zal de wasdroger hier langer over doen dan wanneer je enkele kledingstukken in de trommel hebt zitten. Erg handig, want dit bespaart energie.

ProTex trommel

De ProTex trommels die verwerkt zitten in de AEG wasdroger zullen elk kledingstuk met zorg behandelen, hoe groot de lading in de trommel ook is. De trommels met 3 tillers zorgen voor een zachte behandeling terwijl het OptiSense-systeem de droogtijd aanpast aan de lading in de trommel.

Antikreuk

Niets is vervelender dan een gekreukt overhemd of blouse vol kreukels. De AEG wasdrogers bevatten een speciaal antikreukprogramma dat er voor zorgt dat je wasgoed niet gaat kreuken. Haal je het wasgoed niet meteen uit de droger? Dankzij het extra lange antikreukproces worden je kledingstukken 60 minuten langer gedroogd zodat jij geen kleding met kreukels krijgt.

Speciale stoffen, meer zorg

Een aantal AEG wasdrogers hebben speciale droogprogramma’s die ervoor zorgen dat fijne stoffen zoals wol en zijde op je juiste manier gedroogd worden. Door de milde warmte worden deze stoffen voorzichtig gedroogd zodat ze langer mooi blijven.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.