Wasdrogers

41 resultaten
nieuwste collectie

41 resultaten

Verder navigeren

Wassen, wassen en nog eens wassen

Ieders 'wasgedrag' is anders, maar één ding is zeker: de was stopt nooit. Was sorteren, was in de wasmachine, wasmiddel erbij en dan het drogen van de was. Ga je de sokken en onderbroeken stuk voor stuk aan de waslijn of een rek ophangen? Of maak je het jezelf gemakkelijk en kies je voor meer gemak en meer vrije tijd?

Voordelen van een wasdroger kopen

Het grootste voordeel van wasdrogers is dat je met deze apparaten veel tijd bespaart. De was is dankzij een droogtrommel sneller droog en daarom hoef je de was niet op te hangen. Een ander voordeel van wasdrogers is dat er minder vocht in je huis komt dan wanneer je de natte was op een rek in je woning te drogen hangt.

Wat voor droger kopen?

Ga je een nieuwe wasdroger kopen? Dan moet je weten hoe je de juiste keuze maakt uit de verschillende soorten drogers. Een condensdroger is een apparaat dat de lucht verhit met behulp van een elektrisch verwarmingselement. Het water dat uit de was komt, wordt opgevangen in een bakje. Een ander type wasdroger is de luchtafvoerdroger. Deze droger doet in principe hetzelfde, alleen blaast hij de vochtige, warme lucht via een buis of een slang naar buiten. Een warmtepompdroger werkt met een compressor en een koelmiddel, waardoor het mogelijk is om vocht dat vrijkomt uit de natte was opnieuw te gebruiken. Hierdoor bespaar je met dit apparaat heel veel energie. Als laatste is er ook nog een apparaat dat wast en droogt in één: de wasmachine droger.

Grote of kleine droger?

Grote drogers kunnen een maximale belading van 8 kg aan, maar we verkopen ook een kleinere droger waar 7 kg wasgoed in past. Het is dus maar net hoeveel was je dagelijks te drogen hebt en hoeveel ruimte je hebt om een droger te plaatsen. Heb je niet veel ruimte tot je beschikking? Dan is een droger en wasmachine in één of een tussenstuk een uitstekende oplossing.

Tussenstuk voor een droger en wasmachine

Heb je niet zoveel ruimte om een groot apparaat neer te zetten, maar wil je wel graag de luxe van een droger in huis? Dan is het een optie om je droger bovenop de wasmachine te plaatsen. Dat doe je met behulp van een tussenstuk voor de droger en de wasmachine. Het tussenstuk heeft in veel gevallen ook nog een uitschuifbare lade waar de wasmand op past. De lade is ook te gebruiken om de was op te vouwen. Ideaal!

Wasdroger aanbieding

Verschillende merken, zoals Whirlpool, Zanussi, Siemens en Bosch, hebben heel goede drogers in hun assortiment. Heb je niet direct een nieuwe droger nodig? Hou dan de sale goed in de gaten, want soms tref je een nieuwe droger voor minder geld aan. Heb je wel direct een nieuwe droger nodig? Dan is het grote voordeel van bestellen bij wehkamp dat je je nieuwe droger morgen al in huis hebt!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.