Was-droogcombinaties

Een wasmachine en droger in één: dat is een wasdroogcombinatie. Het bespaart je niet alleen heel veel ruimte, ook moeite! Nooit meer de was overhevelen tussen je wasmachine en je droger. Bekijk snel al onze wasdroogcombinaties en kies uit de wasdrogers een model die aan al jouw wensen voldoet! Bestel vandaag nog en wij komen ‘m snel bij je thuis bezorgen.

16 resultaten
aanbevolen

16 resultaten

Wasdroogcombinaties

Wil je een machine die je was niet alleen schoon krijgt, maar ook daarna machinaal droogt? Dan hebben wij diverse wasdroogcombinaties voor je om uit te kiezen. Merken als Siemens, Samsung, AEG en LG vind je samen met nog meer anderen in ons assortiment. Vergelijk de verschillende typen op je gemak met elkaar en voor je het weet heb je de ideale combinatie gevonden. Tijdens het wassen zorgt de beweging ervoor dat zeep zich een weg baant door de kleding. Het vuil wordt geïsoleerd en losgeweekt, waarna het vuile sop wordt afgepompt. Aan het einde van de wasbeurt vindt het centrifugeren plaats: heel snel ronddraaien om het vocht uit de kleding te krijgen. Daarna komt het daadwerkelijke drogen van de was: het ronddraaien in de trommel, terwijl er warme lucht tussendoor wordt geblazen. Doordat het een alles-in-één-oplossing is, hoef je geen aparte wasdroger meer te hebben als je voor een van onze wasdroogcombinaties kiest. Dat scheelt je tijd, moeite én ruimte!

Het verschil tussen onze wasdroogcombinaties

Niet alle wasdroogcombinaties die we in ons assortiment hebben, zijn even energiezuinig. Dat wisselt van energieklasse A tot B en C. Ook de maximale belading voor zowel het wassen als het drogen verschilt per product. Net als het maximale toerental en natuurlijk de prijs. Dit zijn allemaal criteria die je kunt gebruiken om een keuze te maken uit onze wasdroogcombinaties. Selecteer je voorkeuren en je ideale exemplaar komt vanzelf tevoorschijn. Als je bijvoorbeeld veel of weinig wasgoed tegelijk hebt, kun je op basis van de maximale belading precies zien welke bij je past. Wij wensen je veel schone en droge was toe!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.