Siemens voorlader wasmachines

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Siemens wasmachines

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Neem dan zeker eens een kijkje bij de Siemens wasmachines! Met een Siemens wasmachine ben je altijd verzekerd van schone was. Daarnaast heb je de zekerheid dat een wasmachine van Siemens je jarenlang trouw zal dienen. Een Siemens wasmachine kopen doe je eenvoudig online bij wehkamp. Wij hebben ongetwijfeld een aantrekkelijke aanbieding Siemens wasmachine voor je.

Extra zuinig met water en energie

Met een Siemens wasmachine kies je voor een duurzame levensstijl zonder in te leveren op kwaliteit. Met deze wasmachines ben je ervan verzekerd dat je wasgoed op een energiezuinige manier schoon wordt. De allernieuwste wasmachines verbruiken veel minder energie en water. Bovendien hebben alle wasmachines een energieklasse van A+++ of hoger. Daarnaast beschikt het apparaat over iSensoric sensoren. Dankzij deze slimme sensoren verbruik je bij een wasbeurt nooit meer water en energie dan nodig. De sensoren van de Siemens iSensoric wasmachine meten namelijk hoeveel was er in de machine zit.

Beste en nieuwste technologieën

Siemens heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er wasmachines met iDos, waarmee je automatisch het wasmiddel laat doseren. Voor grote gezinnen zijn de wasmachines met een extra grote trommel ideaal. Een wasmachine van Siemens biedt je altijd de nieuwste technologie. Dankzij de innovatieve functies is je was superschoon. Bovendien maken ze je leven een stuk makkelijker. Veel wasmachines van Siemens zijn uitgerust met SensoFresh. Dat geldt bijvoorbeeld voor de IQ 500- en 700-serie van Siemens. Met deze functie verwijder je geuren uit kleding zonder dat daar water of wasmiddel aan te pas komt. Dit is ideaal voor stoffen zoals kasjmier, wol en zijde. Binnen 30 minuten is de kleding die in de Siemens wasmachine met SensoFresh is behandeld weer klaar om te dragen. Wil je een Siemens wasmachine kopen? Je vindt de scherpste Siemens wasmachine aanbieding vandaag nog bij wehkamp! Wat je vandaag bestelt, heb je morgen in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.