Voorlader wasmachines

Op zoek naar een nieuwe voorlader wasmachine? Wij bieden je voorlader wasmachines van topmerken als LG, Siemens en Whirlpool. Jij kiest de wasmachine die het beste bij jouw (gezins)situatie past. Naast onze collectie voorlader wasmachines bieden wij ook bovenlader wasmachines en wasdroogcombinaties, voor als je wat minder ruimte in huis hebt.

77 resultaten
aanbevolen

77 resultaten

Voorlader wasmachines

Al je textiel dat vuil wordt, wil je natuurlijk snel en eenvoudig wassen. Wij bieden je meer dan 50 energiezuinige voorlader wasmachines van topmerken als Blomberg, Bosch, Miele en Siemens. Met een energiezuinige wasmachine (A++ of zuiniger) bespaar je niet alleen energiekosten, het is ook beter voor het milieu. Ook kun je besparen door kouder te wassen op 15 of 30 graden, bijvoorbeeld met Eco Bubble wasmachines van Samsung. Na het wassen zorgt het centrifugeren ervoor dat je wasgoed uitgewrongen uit de machine komt. Dat scheelt je weer tijd bij het drogen aan de waslijn of in de wasdroger. Voorlader wasmachines zijn precies wat de naam zegt: apparaten waarbij je aan de voorkant de was erin doet. Dat heeft als voordeel dat je precies kunt zien wat er gebeurt tijdens het wassen. Mocht er per ongeluk een rode sok tussen je witte was zitten, dan kun je dus nog op tijd ingrijpen… Kies uit onze voorlader wasmachines jouw ideale variant en geniet er nog jaren van!

Zo kies je jouw perfecte voorlader wasmachine

Handig trouwens, dat je nog een ander apparaat bovenop kunt zetten. Dat is een ander voordeel van voorlader wasmachines. Geen wonder dat dit type wasmachine in Nederland nog steeds favoriet is: lekker ruimtebesparend. Bij ons kun je selecteren op diverse specificaties om je ideale exemplaar te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een maximaal toerental, of op de maximale belading in kilo’s die de voorlader wasmachines aankunnen. Ook de energieklasse en de grootte van de vulopening zijn selectiemogelijkheden, net als hoeveel jaar fabrieksgarantie je krijgt. Eventueel kun je ook de prijsrange aanpassen, zodat je alleen de voorlader wasmachines ziet die binnen jouw budget passen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.