Vloerreinigers

In één keer klaar zijn met het schoonmaken van je vloer, wie wil dat nou niet? Stofzuigen, dweilen en drogen, allemaal tegelijk. Dat doe je met een Philips AquaTrio, Bissel CrossWave of Kärcher FC 5 vloerreiniger. Je kunt ze gebruiken met alleen kraanwater of je eigen schoonmaakmiddel voor een extra lekker geurtje. Het vuil wordt opgezogen, je vloer wordt gedweild met het schone water en het vuile water wordt weer opgezogen.

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Uitstekende vloerreinigers voor een schone vloer met hoog wooncomfort

Een schoon huis verhoogt al snel je wooncomfort. Een stofzuiger en vloer- en ruitenreiniger zouden dan ook zeker in ieder huishouden aanwezig moeten zijn. Om te vloer te reinigen, verwijder je eerst droog vuil met een stofzuiger. Vlekken en voetstappen verwijder je vervolgens met een vloerreiniger. Wehkamp heeft een ruim aanbod om je favoriete vloerreiniger uit te kiezen. Maak snel een keuze en plaats je bestelling.

Verschillende soorten vloerreinigers

Met een vloerreiniger reinig jij in een handomdraai je vloer, lichtvochtig. Een vloerreiniger neemt vaak voor een groot deel het zware werk van je over. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Dan kies je voor een 3 in 1 vloerreiniger. Een dergelijke vloerreiniger zuigt, dweilt en droogt, allemaal met één handeling. Heb jij hier wel oren naar? Dan moet je zeker de modellen Philips AquaTrio, Bissel CrossWave of Kärcher vloerreiniger bekijken. Tijdens het dweilen wordt direct het vuile water weer opgezogen waardoor de vloer nagenoeg droog achterblijft. Wil je liever na een lange werkdag thuiskomen en de vloer reeds gedweild aantreffen? Dan is een dweilrobot wat je zoekt. De dweilrobot herkent obstakels en keert automatisch terug naar het basisstation wanneer het klaar is met dweilen. Ideaal! Een stoom vloerreiniger doodt ook direct alle eventuele bacteriën op de vloer. Een stoom vloerreiniger is niet per definitie voor ieder type vloer geschikt.

Een dweilmachine of vloerreiniger bestellen bij wehkamp

Pas altijd je schoonmaakmiddel aan op de vloer die je hebt, bijvoorbeeld een pvc vloer reiniger of laminaat. Naast de elektrische vloerreiniger met snoer kun je ook kiezen voor een draadloze vloerreiniger wanneer je geen last van het snoer wilt hebben. Plaats vandaag je bestelling en deze wordt de volgende dag bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.