Vloer- & ruitenreinigers

37 resultaten
aanbevolen

37 resultaten

Jouw huis moeiteloos schoon houden

Wil je zo min mogelijk tijd besteden aan het schoonhouden van je woning, maar wel een perfect schone woning hebben? Door te kiezen voor makkelijke schoonmaak-apparaten bespaar je veel tijd op de dagelijkse klussen. In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment aan huishoudelijke apparatuur. Door te kiezen voor makkelijk te gebruiken en snelle ruitenreinigers, een houten vloer reiniger en een makkelijke tapijtreiniger of een vloerbedekking reiniger houd je alles makkelijk bij.

Kies voor een veelzijdige stoomreiniger

Met een reiniger die op stoom werkt, houd je je stoffen bankstel, je vloerbedekking en ook het sanitair perfect hygiënisch schoon. Hete stoom desinfecteert, waardoor je de keuken en badkamer zonder boenwerk perfect schoonmaakt. Doe iedere week of om de zoveel dagen een rondje door het huis met je stoom vloerreiniger (vooral als je huisdieren hebt) en kies voor een apparaat met extra mondstukken voor kleden en stoffen bekleding. Vlekken haal je snel en effectief weg. Even de hangende gordijnen opfrissen? Ook dat is geen probleem met een handige stoomreiniger.

De juiste vloerreinigers voor in huis

Heb je een houten vloer, tegels of vinyl op de vloer, of een tapijt? Kies voor een handige reiniger voor de vloer waarmee je ieder soort oppervlak snel schoonmaakt. Vul de reiniger met het juiste schoonmaakmiddel voor hout, tegelvloeren of tapijt en maak een rondje door de woning. Hiermee voorkom je vlekken en het verkleuren van de vloer en oogt (en ruikt) jouw vloer altijd fris. Zo gaat je kostbare vloerbedekking nog langer mee.

De alleszuiger, een must voor in huis

De alleszuiger is een echte alleskunner voor in huis. Een natte vloer of een overstroming in de woning pak je snel aan met bijvoorbeeld een Kärcher zuiger uit ons assortiment. Het apparaat zuigt vuil van plinten of overtollig vocht van natte vloeren probleemloos op. De tank heeft een indicator die aangeeft wanneer je de binnenbak moet legen. Wil je toch liever gewoon stofzuigen? Zet simpelweg het mondstuk voor droog zuigen op het apparaat en je kunt aan de slag! Een dergelijk apparaat is ook zeer geschikt als vloerbedekking reiniger.

Een automatische boenmachine kiezen

Een automatische boen machine of een dweilrobot maakt je vloer, badkamer of keuken zonder enige moeite weer helemaal blinkend schoon. Programmer de machine en hij start met boenen op door jou bepaalde tijden. Bekijk ons aanbod in de webshop en kies voor een combinatie van een boener met een dweilmachine, of combineer een goede stofzuiger met een boenapparaat. Zo heb je geen omkijken meer naar de zwaardere klussen in huis. Naast apparatuur voor huishoudelijk gebruik bieden we ook de bijbehorende accessoires.

Ruiten blinkend schoon

Onze ruitenreinigers van verschillende merken zijn ideaal om jouw ruiten snel en makkelijk in te soppen en af te nemen. Glanzend schone ramen zijn hiermee een fluitje van een cent! Een dergelijke machine gebruik je ook prima voor de ruiten van de auto. Zelfs ruitenwissers kopen voor jouw type auto is in onze uitgebreide wehkamp webshop mogelijk!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.