Vliegenlampen

Het is heerlijk als het mooie weer is aangebroken en je kan genieten van het buitenleven. Helaas komen met het zonnige weer ook vliegen en muggen weer tevoorschijn. Koop bij wehkamp vliegenlampen van deze akelige beesten. Zo hebben wij diverse lampen in verschillende afmetingen die insecten onschadelijk maken zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Vind het apparaat dat past bij jouw behoeften.

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Vliegenlampen: geen last meer van ongedierte binnen

Het liefst zit je de hele dag lekker in je tuin. Je geniet van het zonnetje, van de bloemen en planten om je heen en van de kwetterende vogeltjes. Wat heeft de natuur toch veel moois te bieden! Het enige waar je dan weer niet op zit te wachten, zijn die vervelende insecten die daarbij komen kijken en mee gaan je huis in. Optimaal genieten in het voorjaar en de zomer? Met de juiste hulpmiddelen heb je geen last meer van vliegen, muggen en andere insecten.

Insecten bestrijden met een bestrijdingslamp

Een bestrijdingslamp wordt ook wel een insectenlamp, een vliegenlamp of een muggenlamp genoemd. De lamp is speciaal ontwikkeld voor de bestrijding van verschillende soorten insecten, waaronder vliegen en muggen. De insectenlamp is voorzien van een uv-lamp. Vliegen, muggen en andere insecten komen af op het ultraviolet licht dat deze lamp uitstraalt. Komen ze in de buurt van de lamp, om dat licht eens van dichtbij te bewonderen? Dan worden ze gedood door een elektrische schok.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.