POP top teaser image

Bestron ventilatoren

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Trotseer de hitte met een Bestron ventilator

Het kan in Nederland ontzettend heet worden. Waar we tien jaar geleden al flink zaten te puffen als het 30 graden was, zijn we nu gewend aan temperaturen van 35 graden of meer. Heb je een hulpmiddel nodig om de hitte te trotseren? Bestel dan een Bestron ventilator.

Verschillende soorten ventilatoren

Wil je een Bestron waaier kopen, dan heb je de keuze uit diverse modellen. We zetten de populairste modellen voor je op een rijtje.

De Bestron plafondventilator: voor een vaste positie

De plafondventilator van Bestron bevestig je aan het plafond. Is hij eenmaal bevestigd, dan haal je deze ventilator niet zomaar naar beneden. Dit betekent dat je de ventilator voor een specifieke ruimte in huis aanschaft, bijvoorbeeld de slaapkamer.

Ideaal voor op kantoor: de Bestron tafelventilator

De Bestron tafelventilator zet je op tafel voor een directe verkoeling van een korte afstand. De meeste mensen gebruiken deze Bestron Breeze ventilator op hun werkplek. Doordat het een compact model is, verplaats je deze ventilator eenvoudig en snel. Je kunt de ventilator dus op diverse plekken in huis gebruiken.

De Bestron vloerventilator: geschikt voor iedere ruimte

De vloerventilator van Bestron is een lager model. Je zet deze ventilator op de grond of op een tafel. Vanwege de vintage uitstraling wordt deze populaire zwarte ventilator van Bestron ook wel de retro vloerventilator genoemd.

De Bestron statiefventilator op je slaapkamer

De statiefventilator van Bestron staat op een hoge voet. De meeste mensen gebruiken deze Bestron staande ventilator in de slaapkamer en richten deze dan op het bed. Door zijn hoogte komt de verkoelende lucht van deze ventilator precies op je bed terecht.

Tot slot: de Bestron torenventilator

De Bestron torenventilator heeft ongeveer dezelfde hoogte als de statiefventilator. Het belangrijkste verschil is dat de torenventilator een groter blaasoppervlak heeft.

Tip: het geluidsniveau van je ventilator

Wil je jouw ventilator in de slaapkamer gebruiken? Check dan het geluidsniveau van de ventilator voor je hem bestelt. Een ventilator met een geluidsniveau van 50 decibel of meer produceert een hoorbaar geluid. Een ventilator met een geluidsniveau tot maximaal 42 decibel hoor je niet. Dit maakt deze stille ventilator ideaal voor in de slaapkamer.

Tip: je kunt het menu aan de linkerzijde van deze pagina gebruiken om op geluidsniveau te filteren. Zo vind je snel en gemakkelijk een ventilator die aan jouw eisen voldoet.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.