Ventilatoren

Op een warme dag in het zonnetje zitten is lekker, maar ook erg warm. Een lekker briesje kan dan heerlijk verkoelend zijn. Maar dat briesje staat er helaas lang niet altijd. Hierom shop je bij ons een ventilator! Wil je graag een ventilator die je op afstand kunt bedienen, of eentje met meerdere standen? Wij hebben er een voor je. Kijk bij ons assortiment en zorg dat jij altijd voorzien bent van een verkoelend briesje.

40 resultaten
aanbevolen

40 resultaten

Ventilator

Is het een warme dag en kun je wel wat verkoeling gebruiken? Dan is een ventilator erg welkom. Wij hebben diverse soorten in ons assortiment opgenomen. Door de verschillen te bekijken merk je vanzelf welk type geschikt is voor jou. Duux, Proline, Solis en Bestron zijn enkele merken die we je te bieden hebben. Je weet dat je bij wehkamp.nl altijd kunt rekenen op de beste prijs/kwaliteitverhouding, dus welke ventilator je ook kiest, het is altijd een goede keuze!

Welke ventilator past bij jou?

We hebben diverse mogelijkheden voor je. De eerste ventilator die we uitlichten is de Solis 751 Vivaldi. Deze heeft maar liefst vier functies: ventilator, keramische heater, luchtverfrisser en MP3-speler. Je kunt hem op vijf ventilatiestanden en twee warmtestanden zetten via het bedieningspaneel met tiptoetsen. Dan hebben we de Bestron DWF40REM wandventilator met afstandsbediening en muurbevestiging. Deze ventilator maak je vast aan de muur en vervolgens kan hij 90° zijwaarts zwenken om de koelte te verspreiden in drie snelheden. De bevestigingsmaterialen leveren we er uiteraard bij. Het merk Solis heeft verschillende typen beschikbaar. Zo is er de 749 Tower ventilator met drie verschillende standen, die automatisch uitschakelt na acht uur en voorzien is van een speciaal nachtprogramma. Daarnaast is er de Solis 750 Multi Fan Plus met afstandsbediening. Deze ventilator beschikt o.a. over een timer, slaapmodus en geheugenfunctie. Kies jouw ideale model!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.