Stoomreinigers

Grondig schoonmaken zonder schoonmaakmiddel? Dat kan met een handstoomreiniger. Moeilijk bereikbare plekken krijg je weer goed schoon met onze handstoomreinigers. Maar ook ovens, gordijnen, de vloer, niets is te gek voor onze handstoomreinigers. Noem het maar op en je krijgt het schoon met een handstoomreiniger! Ontdek het aanbod dus snel.

14 resultaten
aanbevolen

14 resultaten

Handstoomreinigers

Er is een manier waarop je heel grondig allerlei plekken in je huis kunt reinigen zonder dat je daar schoonmaakmiddelen voor nodig hebt. Hoe, vraag je? Met handstoomreinigers! Merken als Bestron en Kärcher hebben diverse soorten ontwikkeld voor je die ideaal zijn om de vloer, je fornuis, de badkamer, tegels en voegen, meubels, toiletten, ovens, gordijnen en andere moeilijk bereikbare plekken schoon te maken. Zelfs je autovelgen blinken weer als nieuw dankzij handstoomreinigers! Het mooie is dus dat je er alleen water voor nodig hebt. Het apparaat laat het water koken en met de kokendhete waterdamp spuit je die precies op de plek die je schoon wilt hebben. Handig!

Voorbeelden van onze handstoomreinigers

We hebben diverse soorten handstoomreinigers voor je in ons assortiment opgenomen. Om je de verschillen tussen de types zelf te laten ervaren, zetten we er twee op een rij. Te beginnen met de Kärcher SC 952. Die is binnen slechts 15 seconden klaar om kalksteen en vlekken in de keuken en de badkamer te verwijderen. Verder heeft hij een afneembare watertank en is ontkalken heel eenvoudig. Het ergonomisch design zorgt ervoor dat de handstoomreiniger gemakkelijk in de hand ligt. Bijvullen is bovendien extra gemakkelijk doordat je de watertank eraf kunt halen. Er zit ook een veiligheidsslot op, zodat je kinderen er niet zomaar mee kunnen experimenteren. De Bestron AZQ016 handstoomreiniger kan met zijn 1000 watt vermogen en een stoomtijd van ongeveer 12 minuten heel wat schoonmaken voor je. Doordat er een snoer van 5 meter bij zit, kun je alles binnen die straal reinigen. Het waterreservoir kan 150 ml water bevatten. Zit er iets voor je bij? Maak dan je keuze uit onze handstoomreinigers en bestel met vertrouwen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.