Sauber stofzuigers

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Sauber stofzuiger

Een goede stofzuiger is in elk huishouden onmisbaar. Bij Sauber ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een goede en betaalbare stofzuiger. Je kiest voor een stofzuiger met een stofzak, een stofzuiger met een stofreservoir of een zakloze stofzuiger. Daarnaast heeft wehkamp ook superhandige kruimelzuigers van Sauber in het assortiment.

Geweldig schoonmaakresultaat

De Sauber stofzuiger met zak is een gebruiksvriendelijke stofzuiger die zijn werk probleemloos doet. De stofzuiger is uitgerust met een telescoopbuis en een grote stofzuigerzak van 2,5 liter. Dat betekent dat je niet meer zo vaak de stofzuigerzak hoeft te vervangen. De Sauber V20 heeft zelfs een stofopvangcapaciteit van 3,5 liter! Het vermogen van het apparaat regel je heel gemakkelijk met de "Speed control" schuifknop op de stofzuiger. Door het zogenoemde Hepa filter blijven de stofdeeltjes ook echt goed in de stofzuiger zitten. Dit is prettig voor mensen met een allergie. Sauber heeft ook een stofzuiger zonder zak in het assortiment. Ook deze Sauber zakloos is bij wehkamp te koop.

Snoerloos stofzuigen met 2 in 1 steelstofzuiger

Met de 2 in 1 steelstofzuiger van Sauber kun je dankzij de extra sterke lithiumbatterij 35 minuten achter elkaar snoerloos stofzuigen. Het apparaat maakt stofzuigen op een hoog vermogen mogelijk en is uitgerust met een uitneembare kruimelzuiger. Daarnaast zitten er twee accessoires bij de Sauber steelstofzuiger waarmee je plinten en meubels stofvrij maakt. De speciale roterende AnimalPro borstel is makkelijk te verwijderen, waardoor je hem eenvoudig reinigt. Deze Sauber is zakloos.

Huisdieren? Kies voor de dierenharenborstel

Heb je huisdieren? Dan is het verstandig om een speciale stofzuiger te kopen waarmee je honden- of kattenharen makkelijker opzuigt. De Sauber V20 Animal Plus is dan een ideale stofzuiger voor jou! Deze stofzuiger wordt geleverd met een speciale dierenharenborstel. In de zuigmond zit een roterende borstel, waarmee je de dierenharen makkelijker opzuigt. Dankzij het bereik van 11 meter kom je met deze Sauber steelstofzuiger moeiteloos in alle hoeken van de kamer.

Kruimeldief: oplaadbare handstofzuiger

De Sauber kruimeldief is een snoerloze handstofzuiger waarmee je op een comfortabele manier kleinere oppervlaktes schoon zuigt. De kruimeldief heeft een gebruikstijd van zo'n 20 minuten. Ook heeft hij een hoge zuigkracht. Dat komt doordat het apparaat is uitgerust met een krachtige motor met Dual-Action. Deze handstofzuiger is ideaal om bijvoorbeeld stof, kruimels en vloeistoffen uit de auto of van de bank te verwijderen. Met de bijgeleverde wandsteun laad je de handstofzuiger na gebruik eenvoudig weer op.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.