Numatic stofzuigers

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

Het huis spic en span met de Numatic stofzuiger

Hondenharen, spelende kinderen, kruimels van het uitgebreide ontbijt. Allemaal redenen om de stofzuiger uit de kast te halen. En niets is zo prettig als een schone vloer. De stofzuiger behoort tot de huishoudelijke apparatuur waar je gewoon niet zonder kan. Het merk Numatic biedt niet alleen handige stofzuigers, maar ook nog eens stofzuigers waar je vrolijk van wordt. Bij wehkamp vind je een ruim assortiment stofzuigers van Numatic.

Verschillende modellen van de Numatic stofzuiger

De Henry stofzuiger is het bekendste model van Numatic. Een Henry stofzuiger herken je aan de vrolijke kleuren en het blije gezicht op de buitenzijde van het apparaat. Deze modellen hebben letterlijk een neus voor vuil, dat is namelijk waar de slang de stofzuigerzak bereikt. Er zijn verschillende modellen van deze stofzuigers. Zo is de Hetty stofzuiger de vrouwelijke versie. De Hetty stofzuiger is net zo'n krachtpatser als de Henry, maar dan het vrouwelijke model. De Hetty en Henry Next maken deel uit van de nieuwe generatie stofzuigers met een krachtige en energiezuinige motor en een extra lang snoer. Heb je een stofallergie, dan is de Henry Micro een heel fijne stofzuiger. Dit model is namelijk voorzien van een HEPA filter van 99,5%. Hierdoor komen veel stofdeeltjes niet meer in de lucht terecht, maar blijven ze achter in de machine. Om een beeld te schetsen: in de Basic HiFlo zit een 95% filter, wat een verschil van 4,5% geeft. Een ander lid van de Numatic familie is de James stofzuiger. Deze is iets kleiner dan de rest, maar zeker niet minder krachtig. Aan de bovenzijde van het apparaat zit een open vak waar je je schoonmaakspullen in bewaart. De James stofzuiger is ook beschikbaar in een ECO versie. Dit model is heel geschikt voor harde vloeren en nog zuiniger dan de standaardversie. Voor ieder type huishouden en vloer is er een geschikte stofzuiger van Numatic verkrijgbaar.

Een kind kan de was doen

Kinderen willen vaak graag de ouders in van alles nadoen. En dat is alleen maar gezellig. De stofzuiger heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Het is dan ook reuze leuk om ze hun eigen Henry kinderstofzuiger te geven! En het leuke aan deze kinderstofzuigers is dat ze ook nog eens echt werken! Met deze Henry stofzuiger in het klein is stofzuigen zelfs voor de allerkleinsten leuk.

Een Henry stofzuiger kopen bij wehkamp

Wil je een Henry stofzuiger kopen, dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid aanbod van diverse modellen, waardoor je altijd slaagt. Bekijk rustig het aanbod van stofzuigers met zak of gebruik de handige zoekfilters. Selecteer de kenmerken waar je stofzuiger aan moet voldoen, bijvoorbeeld het vermogen. Je krijgt direct een bijpassend aanbod op het scherm. Bij wehkamp hoef je in ieder geval niet lang op je nieuwe stofzuiger te wachten. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.