Neato stofzuigers

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Maak het jezelf gemakkelijk met een Neato robot stofzuiger van wehkamp

Het Amerikaanse bedrijf Neato staat voor robotstofzuigers van goede kwaliteit. Nog steeds probeert het bedrijf zijn Neato stofzuiger te verbeteren. Stofzuigen is een van de zwaarste huishoudelijke klussen. Laat een Neato robot het werk voor je doen. Je hoeft geen zware stofzuiger meer door het huis te trekken of met de stofzuiger de trap op en neer te lopen. De Neato stofzuiger maakt je huis stofvrij, zelfs als je er niet bent.

Ontdek de Botvac stofzuigers bij wehkamp

De ontwerpers van Neato hebben jarenlang aan de ontwikkeling van de verschillende Botvac modellen gewerkt, en met succes. De Botvac D4 komt dankzij de platte voorkant perfect in alle hoeken. Moet je Neato robot stofzuiger op het vloerkleed harder werken? Schakel eenvoudig de turbostand in voor extra zuigkracht. De Botvac D7 slaat, net als de andere Botvac Connected modellen, een plattegrond op van de ruimte die de Neato robot zuigt. De D7 slaat zelfs drie kaarten op. Perfect als de stofzuiger zijn werk op verschillende verdiepingen moet doen. Ook als je huisdieren hebt, of huisgenoten met een allergie, is de D7 een perfecte stofzuiger voor jullie woning.

Een Neato robotstofzuiger past in je smart home

Je wilt het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken. De ontwikkelingen rondom een smart home horen daarbij. ’s Ochtends word je wakker met de geur van verse koffie dankzij je programmeerbare koffiezetapparaat. Verschillende van onze koffiemachines hebben deze functie. Kijk ook eens bij onze speciale smart home sectie voor slimme deurbellen, deursloten en stekkers. Als je eenmaal begonnen bent met je slimme huis inrichten, wil je niet meer anders. Gun jezelf in ieder geval een robot van Neato en maak het jezelf makkelijk.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.