Kärcher stofzuigers

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Kärcher stofzuigers van wehkamp voor het ergste stof

Stofzuigen staat vast niet hoog op jouw lijstje van favoriete huishoudelijke klussen. Stofzuigen is zwaar werk. Je trekt een zware stofzuiger achter je aan. Met zo’n apparaat de trap op is ook geen pretje. Bovendien moet je wekelijks met de stofzuiger aan de slag om de stofnesten te lijf te gaan. Heb je een gezin en huisdieren, dan staat stofzuigen bijna dagelijks op het programma. Maak het jezelf gemakkelijk en koop een Kärcher draadloze stofzuiger.

Ontdek onze verschillende soorten Kärcher stofzuigers

Wil je een Kärcher stofzuiger kopen, dan heb je heel wat te kiezen. Onze collectie is eindeloos. Naast de traditionele stofzuiger met zak hebben wij ook snoerloze stofzuigers en steelstofzuigers van Kärcher. De steelstofzuiger van Kärcher heeft geen zak. Je reinigt eenvoudig de filtercassette. Bijkomend voordeel is dat deze Kärcher stofzuiger zonder zak bijzonder klein is. Je bergt de stofzuiger na gebruik eenvoudig op in de kast. De Kärcher steelstofzuiger reinigt net zo grondig als een grotere stofzuiger. Ook op de vloerbedekking vindt deze Kärcher zuiger prima zijn weg.

Maak kennis met de Kärcher snoerloze stofzuiger

Veel steelstofzuigers zijn draadloos en dat is zeker bij het zuigen van grote oppervlakken geen overbodige luxe. Hoe vaak moet je het stofzuigen niet onderbreken omdat het snoer van je zuiger niet verder reikt? Vervolgens ga je op zoek naar een ander stopcontact om weer verder te zuigen. Zo duurt die vervelende huishoudelijke klus nog langer. Dankzij de Kärcher snoerloze stofzuiger behoren dit soort irritaties tot het verleden. Ook het stofzuigen van de trap is een stuk eenvoudiger én veiliger. Je hebt geen kans meer dat je over het snoer struikelt. Als de accu volgeladen is, gaat de stofzuiger lang mee en zuig je je hele woning probleemloos schoon.

Onmisbare mondstukken

Kärcher heeft niet alleen goed nagedacht over de stofzuigers. Ook aan de mondstukken hebben de ontwerpers veel aandacht besteed. Een parketmondstuk is perfect voor harde vloeren. Met de speciale meubelborstel ontdoe je je meubels van stof en katten- of hondenharen. Vind jij het ook zo irritant dat je stofzuiger net niet bij de hoekjes kan? Zo blijft er altijd wat stof liggen. Dankzij het kierenmondstuk komt de stofzuiger van Kärcher zelfs in de kleinste hoeken.

Koop ook je Kärcher stofzakken bij wehkamp

Voor je Kärcher stofzuiger zonder zak heb je geen filterzakken nodig. Kies je voor de Kärcher stofzuiger met zak, dan koop je ook de Kärcher stofzak bij wehkamp. Wel zo handig. Bij de stofzuigerzakken staat precies aangegeven voor welk model van Kärcher ze geschikt zijn. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste zak hebt voor jouw stofzuiger.

Koop jouw Kärcher in de aanbieding

Heb je onze sale al ontdekt? Hier plaatsen wij regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Wil je een Kärcher stofzuiger kopen, houd dan ook onze salespagina in de gaten. Wij verversen ons aanbod regelmatig. Zo scoor je zomaar een Kärcher met hoge korting.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.