iRobot stofzuigers

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Stofzuigers van iRobot

Natuurlijk kun je je huis prima schoonhouden met een klassieke stofzuiger of steelstofzuiger. Toch is een automatische stofzuiger wat ons betreft de investering waard. Een robotstofzuiger analyseert de ruimte en gaat direct aan de slag. De welbekende Roomba stofzuiger van iRobot bespaart je een hoop tijd die je vast wel beter kunt besteden. Ben je enthousiast en wil je de Roomba kopen? Lees dan snel verder. De beste robotstofzuigers van iRobot vind je namelijk op wehkamp.nl. De voordelen van een robot stofzuiger van Roomba? Lees snel verder!

Makkelijk en tijdbesparend

Dit voordeel heb je zelf waarschijnlijk ook al bedacht. Toch kunnen we niet voldoende benadrukken hoeveel werk een robotstofzuiger je bespaart. Daarnaast zal ook je rug je dankbaar zijn; die wordt met een gewone stofzuiger meer belast. Als je dan toch de knoop hebt doorgehakt en graag een robotstofzuiger wilt aanschaffen, investeer dan meteen in een luxer model. Een goede robotstofzuiger slaat namelijk geen hoekjes over en komt veel minder snel vast te zitten. Daarnaast zijn zowel de batterij en de zuigkracht een stuk beter. Zo heb je echt geen omkijken meer naar het stofvrij houden van je woning. Ook fijn: een robotstofzuiger produceert een stuk minder geluid dan een gewone stofzuiger. Tot slot is het goed om te vermelden dat robotstofzuigers heel licht zijn om op te tillen, ook als de opslag vol zit. Handig als je het apparaat op meerdere verdiepingen wilt gebruiken.

Besturen via een app

De iRobot stofzuiger bestuur je extra gemakkelijk via een app op je telefoon of tablet. Zo kun je per kamer schoonmaakschema’s instellen. Heel fijn is dat je van een afstand de robotstofzuiger aan het werk kunt zetten. Zo kom je na een lange werkdag thuis in een schoon huis. Ook handig: bestuur de Roomba stofzuiger ook via Amazon Alexa of Google Home. Als je wilt dat de stofzuiger bepaalde gebieden in je huis niet betreedt, dan kan je daar de virtuele muur voor gebruiken. Hiermee baken je een gedeelte van je huis af, zodat de robot stofzuiger Roomba hier niet bij kan komen.

Onze favoriete stofzuiger van iRobot

De iRobot Roomba i7+ is een van de nieuwste stofzuigers van iRobot. In vergelijking met andere robotstofzuigers heeft dit model tien keer meer zuigkracht. Dat betekent dat je huis extra schoon wordt, zelfs fijnstof wordt door dit apparaat opgepikt. Ook doet de Roomba batterij goed zijn werk. Een robotstofzuiger kopen is een aardige investering. Toch zijn er enorme prijsverschillen tussen de verschillende apparaten. We raden je dan ook aan om de producten goed met elkaar te vergelijken om tot een weloverwogen keuze te komen. Bekijk bijvoorbeeld de accuduur, garantie, het opvangvolume en geluidsniveau van elk product.

Roomba in de sale

Ben je van plan de Roomba in de aanbieding kopen? Houd onze website dan goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de allerlaagste prijzen. Wil je nu meteen een robotstofzuiger kopen? Lees dan goed de specificaties en reviews door voor meer informatie over elk product. Bekijk ook de stofzuigeraccessoires van iRobot. Bestel vandaag nog, dan kun jij je nieuwe stofzuiger morgen al uittesten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.