Bosch stofzuigers

Bosch stofzuigers zorgen voor een grondige schoonmaak in je huishouden. Kies voor een Free'e of In'genius stofzuiger met zak, met een extra grote actieradius van 15 meter. Of ga voor een stofzuiger zonder zak, voor minder onderhoud. Bekijk ook de nieuwste collectie steelstofzuigers, snoerloos en garant voor veel bewegingsvrijheid. Ook heeft Bosch diverse stofzuigerzakken.

33 resultaten
aanbevolen

33 resultaten

Bosch stofzuigers

Bosch heeft met de diversiteit aan stofzuigers de juiste oplossing voor elk probleem bij het schoonmaken van jouw vloer. Zachte stofzuigers voor gevoelige houten vloeren, hard tegen dierenharen, makkelijk te hanteren en een langdurige batterijduur. En dat allemaal met de hoge kwaliteit die je van Bosch mag verwachten.

Stofzuigers met zak

Voor elke uitdaging die je hebt met stofzuigen heeft Bosch een oplossing. Krachtig, compact en handig of extreem flexibel voor een groot bereik. Met ons grote assortiment Bosch stofzuigers met stofzak, hebben we altijd iets dat bij jou past. Gebruik de stofzuiger in combinatie met de originele Bosch stofzuigerzakken voor het beste resultaat.

Stofzakloze stofzuigers

Binnen wehkamp hebben we een uitgebreid assortiment Bosch stofzuigers zonder stofzak. Deze zijn zeer krachtig en toch heel stil. En dat alles zonder bijkomende kosten van het wisselen van stofzakken.

Snoerloze steelstofzuigers

Op tapijten, houten vloeren of tegels, de snoerloze steelstofzuiger van Bosch zorgen voor het beste resultaat. De steelstofzuigers zijn voorzien van een lithium ion batterij en hebben daardoor een extra lange gebruikstijd, zijn extreem duurzaam en laden snel op. Ook hebben we 2-1 in snoerloze steelstofzuigers. Dit is een snoerloze steelstofzuiger met een afneembare handstofzuiger in één.

Binnenkort verkrijgbaar de witte Bosch BBS1224NC Unlimited steelstofzuiger 16028359

Oneindige werktijd: dankzij de uitwisselbare accu’s in combinatie met de snellader zorgen ervoor dat je altijd kan stofzuigen

Power voor alle systemen: de accu is onderdeel van het 18 Volt systeem van Bosch Home & Garden. De accu die je dus in jouw Bosch boormachine gebruikt, past ook in deze snoerloze steelstofzuiger en visa versa

Betrouwbare reinigingspresentaties:

De borstel en de motor zorgen ervoor dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken

Eenvoudige reiniging:

Dankzij het RotationClean System reinig je eenvoudig de filter

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.