Black+Decker stofzuigers

12 resultaten
aanbevolen

12 resultaten

Black en Decker kruimeldief rekent af met kruimels, stof en dierenharen

Kleine kinderen, huisdieren én jijzelf maken er soms een rommeltje van. Van kruimels tot aan haarballetjes: zie het allemaal maar weer uit je bank, vloerkleed en auto te krijgen. Gelukkig is daar de Black en Decker kruimeldief to the rescue. Met de kruimeldief verwijder jij kruimels en stof van de allerlastigste plekken. Zelfs tussen de bank of in allerlei kiertjes ga jij vuil eenvoudig te lijf. Door de Black en Decker kruimeldief hebben dierenharen bovendien geen schijn van kans. De kruimeldief Black en Decker Dustbuster is een echte lifesaver als je schoonmoeder op bezoek komt of gewoon omdat jij gelukkig wordt van een schoon huis. De kruimeldief is eenvoudig schoon te maken, biedt langdurige en krachtige prestaties en heeft een grote zuigkracht. Zelfs ontbijtgranen slurpt deze krachtpatser graag voor je op.

Black en Decker voor het grove werk

Voor het grove werk is de Black en Decker steelstofzuiger een echte aanrader. Gebruik de steelstofzuiger om tapijten, kleden, meubels en de vloer snel en eenvoudig mee schoon te zuigen. De Black en Decker stofzuigers zijn snoerloos, makkelijk te reinigen en super praktisch in gebruik. Eventueel kun je de stofzuiger direct een lekker geurtje laten verspreiden of gebruikmaken van het ledlampje als het donker is binnen. Kies eventueel voor een twee-in-één steelstofzuiger als je niet alleen een stofzuiger maar ook een kruimeldief kunt gebruiken. De Black en Decker stofzuigers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Schenk jezelf dus een kopje koffie in en neem de tijd om de verschillende opties te bekijken. Tip: wil jij je huishouden écht spic en span houden? Check dan meteen onze overige huishoudelijke apparatuur, vaatwassers en wasmachines

Shop je Black en Decker steelstofzuiger of kruimeldief direct

Je Black en Decker handstofzuiger of steelstofzuiger bezorgen wij morgen als je vandaag voor 23:00 uur bestelt. Wel zo handig als je niet kunt wachten om te beginnen met schoonmaken! Je hebt bij ons bovendien altijd een ruime garantie en voldoende tijd om je stofzuiger of kruimeldief te retourneren als je niet tevreden bent. Je betaalmethode? Die kies je natuurlijk gewoon zelf. Betaal vooraf, achteraf of gespreid. Voor vragen of hulp bij het plaatsen van een bestelling neem je even contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag bij het shoppen van een Black en Decker stofzuiger (of andere must-haves voor in huis).

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.