Philips stofzuigers met zak

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Je huis wordt heerlijk schoon met een stofzuiger van Philips met zak

Stofzuigen behoort tot de zwaardere huishoudelijke klussen in je woning. Heb je een huishouden met kinderen en ook nog eens een kat of een hond, dan ben je bijna dagelijks aan het zuigen. Broodkruimels, kattenharen, de Philips stofzuigers zuigen het zo op. Dat maakt deze klus een stuk aangenamer. In onze collectie vind je verschillende soorten stofzuigers van Philips met zak. Bij ons kan je een Philips stofzuiger kopen die past bij jouw wensen..

De juiste Philips stofzuigers voor elke klus

We hebben verschillende modellen Philips Performer stofzuigers in het assortiment. De Philips Performer stofzuiger Compact is, hoe kan het ook anders, een mooi klein model dat je makkelijk kwijt kunt. Een stofzuiger is veelal een sta-in-de-weg, maar dit model berg je dankzij zijn beperkte afmetingen eenvoudig in de kast op. De Philips stofzuiger Silent uit dezelfde Performer-serie is extra stil. Er is ook een speciale anti-allergie versie met een filter en afstofborstels die speciaal zijn ontworpen voor mensen met een stofallergie. De pollen, stofdeeltjes en andere allergenen blijven in de stofzak en komen niet samen met de uitgeblazen lucht terug in je woonkamer.

Het oog wil ook wat

Het is belangrijk dat de stofzuiger van Philips met zak doet wat hij moet doen, en dat is je huis stofvrij houden. Maar het oog wil ook wat. Het maakt het werk net iets leuker als je stofzuigt met een stofzuiger in jouw lievelingskleur. Wij hebben daarom een Philips stofzuiger in het rood en een Philips stofzuiger in het blauw. Ook andere vrolijke kleurtjes vind je in onze wehkamp-collectie.

Ook je stofzuigeraccessoires koop je bij wehkamp

Bij wehkamp kun je niet alleen een Philips stofzuiger kopen. Ook voor de accessoires zit je bij ons goed. Zo vind je in onze webwinkel de stofzuigerzakken die precies bij jouw model stofzuiger passen. Zoek je naast de stofzuiger met zak ook nog een apparaat voor het kleinere werk? Kijk dan bij onze kruimeldieven van Philips. Je hoeft niet voor al het vuil meteen de stofzuiger te pakken. Als aanvulling op je Philips zuiger is voor het dagelijkse vuil een kruimelzuiger ideaal. Wil je snel de broodkruimels van de tafel opruimen? Met een kruimelzuiger zijn ze binnen de kortste keren als sneeuw voor de zon verdwenen. De kruimeldief en de stofzuiger met zak vormen samen de ideale combinatie voor jouw huishouden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.