Stofzuigers met zak

De meeste mensen hebben nog steeds een stofzuiger mét stofzak. Door gebruik te maken van een goede stofzak wordt bovendien de zuigkracht behouden. Let wel goed op dat je de juiste stofzakken koopt. Wij bieden je een ruimte collectie stofzuigers, waaronder ook vele energiezuinige stofzuigers en stofzuigers met een extra parketborstel.

74 resultaten
aanbevolen

74 resultaten

Stofzuigers met zak

De meeste mensen hebben nog steeds een stofzuiger mét zak. Stofzuigers van merken als Miele, Bosch en Philips hebben allemaal hun eigen manier om eenvoudig een stofzak te bevestigen en te verwijderen. Door gebruik te maken van een goede stofzak wordt bovendien de zuigkracht behouden. Al sinds de uitvinding van de stofzuiger in 1901 door Hubert Booth bestaan er stofzuigers met zak. Die zuigen alle stofdeeltjes op en vangen ze op, zodat ze er niet meer uit kunnen. Zodra de stofzak vol is, kun je deze vervangen voor een nieuwe. Let wel goed op dat je de juiste stofzakken koopt! Tegenwoordig gebruiken we vooral de sledestofzuiger. Deze trekken we achter ons aan terwijl we de kamer door gaan met het apparaat. Bij ons vind je tientallen verschillende stofzuigers met zak om uit te kiezen. Bepaal jouw wensen en eisen en je vindt vanzelf het ideale product!

Zo selecteer je jouw stofzuiger

Natuurlijk kun je per merk de stofzuigers met zak bekijken die wij voor je hebben. Ook op basis van een prijsrange kun je bepalen welke varianten binnen jouw budget vallen. Maar ook de actieradius is een nuttig selectiecriterium. Dit houdt in hoeveel meter je kunt stofzuigen totdat het snoer je tegenhoudt: van 5,5 tot 26,8 meter. Stofzuigers met zak verschillen ook behoorlijk qua inhoud van de stofzakken. Alles tussen 2 en 9 liter vind je bij ons. Het zuigvermogen gaat van 1000 tot 2500 watt en het gewicht zit ergens tussen 3,2 en 7,7 kg. Ook op het aantal jaren fabrieksgarantie en de kleur kun je de stofzuigers beoordelen. Veel succes!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.