Kärcher ruitenreinigers

Gezien op tv, Window Vac ruitenreinigers van Kärcher. Met deze ruitenreinigers kun je gladde oppervlakten streeploos reinigen. Hierbij kan je denken aan de ruiten in je huiskamer of je douchecabine. Na het oppervlak te bevochtigen en te reinigen zuig je gemakkelijk in enkele bewegingen het oppervlak 100% streepvrij. Bij ons vind je ook de handige verlengsteel om tot zo'n 4 meter hoogte te reinigen.

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Kärcher Window Vac

Een goede ruitenreiniger? Natuurlijk hebben wij die voor je. Met bijvoorbeeld een geweldige innovatie van het topmerk Kärcher. Deze werkt op basis van stoom, wat een uiterst hygiënische manier is om schoon te maken. Desinfecterend ook, want bacteriën worden gedood door het stoom dat uit de ruitenreiniger komt. Zelfs in lastige hoekjes en naden langs de randen van de ruiten kom je heel eenvoudig met een speciale ruitenreiniger. Bij ons vind je het product dat helemaal past bij de wensen en eisen die jij stelt. Voor je het weet ben je de trotse bezitter van zo’n handige ruitenreiniger!

De ideale ruitenreiniger

Een revolutionaire ruitenreiniger, zo mogen we de Window Vac van Kärcher toch wel noemen. Hij zorgt ervoor dat je alle gladde oppervlakken streeploos en snel schoon krijgt. Je hebt geen snoer nodig, want het apparaat werkt op een accu. Het vuile water dat normaal gesproken naar beneden druipt wordt door deze ruitenreiniger meteen opgezogen. Dit scheelt je veel tijd en zorgt voor nog schonere ramen, spiegels en tegels. Dat is nu precies de eenvoud en innovatie waar dit merk voor staat. Als je overtuigd bent van de voordelen van deze ruitenreiniger kun je ook de variant met telescopische verlengsteel bestellen. Daarmee kun je ook bij de bovenste ramen komen, zoals die op de eerste verdieping of het dakraam. Je kunt tot wel 4 meter hoog komen dankzij de steel. Als deze ruitenreiniger voor jou de ideale match is, kun je hem bij ons snel en eenvoudig bestellen. Wij wensen je veel schoonmaakplezier!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.