Mobiele airco's

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Een mobiele airco kopen voor de warmte toeslaat

Heb jij ook altijd zo'n moeite om het hoofd koel te houden in de zomer? Gebukt onder de hitte komt er niets uit je handen en misschien voel je jezelf soms verre van fit. Nu kun je het misschien een beetje volhouden met een ventilator, al verplaatsen deze ook alleen maar de warme lucht. Voor een echt verkoelende oplossing kies je voor een van de mobiele airco's die we bij wehkamp voor je hebben klaarstaan.

Wat is een mobiele airco precies?

Mobiele airco's zijn airco's die de temperatuur en luchtvochtigheid in een ruimte regelen, maar niet specifiek de functie van een luchtbevochtiger hebben. Ze staan op wielen en zijn daardoor verplaatsbaar. Het apparaat zal altijd in de buurt van een raam of deur geplaatst moeten worden, zodat de bijbehorende slang de warme lucht naar buiten afvoert. Het is hierbij belangrijk dat dit raam of deze deur niet te ver openstaat, omdat dat weer ten koste van de werking van de airco gaat. Een mobiele airco met condensbak vangt het condens op dat door het koelen vrijkomt. Een mobiele airco zonder slang is helaas niet mogelijk. Wil je geen slang, maar ook niet direct een dure vaste airco aanschaffen, dan kies je voor de mobiele split airco. Hier heb je een binnen- en buitenunit. Het is echter niet eenvoudig om deze zelf te installeren.

De voordelen van de mobiele airconditioning

Het grootste voordeel van een mobiele airconditioning is dat het een verrijdbare airco is. Overal in huis te gebruiken dus, zonder een dure vaste airco voor iedere ruimte aan te hoeven schaffen. Het enige dat je hoeft te doen, is de draagbaar airco te verplaatsen naar de ruimte waar je op dat moment bezig bent. Afhankelijk van de grootte van de te koelen ruimte kun je kiezen voor een grote of kleine airco. Kijk dan ook altijd goed naar de specificaties of de capaciteit van een kleine airco voldoende is.

Een mobiele airco in de aanbieding kopen

Zoek je een kleine mobiele airco tegen een scherpe prijs? Bij wehkamp komen regelmatig airco's in de sale. Dit doen we bijvoorbeeld om plaats te maken voor nieuwere modellen. Wil je genieten van een koele kamer zonder het volle pond te betalen? Dan houd je zeker het aanbod in de sale in de gaten.

Een mobiele airco kopen bij wehkamp

Naarstig op zoek naar verkoeling? Die vind je in ons aanbod van mobiele airco's. Zoek je een airco van een specifiek merk, dan verkort je je zoektocht aanzienlijk door dat merk in de zoekfilters te selecteren. Nadat je de kenmerken hebt geselecteerd, verschijnt er direct een bijpassend aanbod op je scherm. Bij wehkamp hoef je nooit lang te wachten op de verkoeling waar je zo naar verlangt. Wanneer jij ervoor zorgt dat je vandaag je keuze maakt en je bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat je morgen kunt genieten van verfrissing.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help