Luchtbevochtigers

Genoeg vocht in de lucht is niet alleen goed voor je eigen gezondheid, maar ook voor het interieur en je planten. Met een luchtbevochtiger weet je zeker dat er genoeg vocht in de lucht zit, zodat je klachten als een droge mond en huid voorkomt. We hebben luchtbevochtigers met verschillende tank inhoud voor je. Meer inhoud betekent dus minder vaak bijvullen.

27 resultaten
aanbevolen

27 resultaten

Luchtbevochtiger

De hoeveelheid vocht in de lucht is heel bepalend voor allerlei zaken. Buiten voel je bijvoorbeeld meteen of het mistig is of juist heel droog. Ook het binnenklimaat moet genoeg vocht bevatten. Een luchtbevochtiger is een ideaal hulpmiddel om dit te realiseren. Hierdoor voel je jezelf comfortabeler en krijg je niet zo snel een droge mond of huid. Je planten zullen je ook dankbaar zijn. Heb je leren meubels in de kamer staan? Dan zorgt een luchtbevochtiger ervoor dat hier geen barstjes in komen door droogte. Een massief parket of houten vloer blijft ook goed liggen met de juiste hoeveelheid vocht. Wij hebben de luchtbevochtiger die precies past bij jou en de ruimte die je wilt behandelen. Bekijk op je gemak wat de verschillende modellen je te bieden hebben en bestel snel en eenvoudig bij wehkamp.nl!

Een overzicht van luchtbevochtigers

Elke luchtbevochtiger heeft zijn eigen specificaties. Het merk Zibro heeft exemplaren die werken op basis van ultrasonic technology. Dat zijn hoogfrequente trillingen die minieme vochtdeeltjes ('cool mist') in de lucht brengen. Dankzij de negatieve ionen die gedurende dit proces ook vrijkomen, wordt de luchtkwaliteit nog verder verbeterd. De timer en een handige tiptoetsbediening maken de bediening heel eenvoudig. Een andere methode wordt gebruikt door Alecto. De ultrasone luchtbevochtiger BC-25 van dit merk blaast namelijk waterdamp in de lucht via de koudestoomtechniek. Bovendien is hij geruisloos en produceert hij ook negatieve ionen ter vermindering van allergieën, nare geurtjes, stof en bacteriën. Het is een heel efficiënte manier van bevochtigen. De verschillende typen van Bionaire kunnen zowel koude damp als warme damp inzetten. De Bionaire BWM5251-I heeft zelfs een ingebouwd medicatiereservoir voor het inhaleren van bepaalde medicijnen of aromatherapeutische oliën.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.