Bovenlader wasmachines

Bij een bovenlader wasmachine stop je je vuile was, niet geheel verrassend, via de opening aan de bovenkant in de wasmachine. Zo hoef je minder ver te bukken om je was in en uit te laden. Handig toch? Hier vind je al onze bovenlader wasmachines van merken als Siemens en Whirlpool.

7 resultaten
aanbevolen

7 resultaten

Bovenlader wasmachines

Wil je een energiezuinige wasmachine (A+ of zuiniger) met een klep aan de bovenkant, zodat je daar je vuile was in kunt doen? Voor deze bovenlader wasmachines kun je uiteraard bij ons terecht. Het voordeel van de energiezuinige modellen van tegenwoordig is dat ze zowel beter zijn voor het milieu als helpen bij het besparen van energiekosten. Nadat de was schoon is gewassen in de machine, is het tijd voor het centrifugeren. Daardoor komt je wasgoed uitgewrongen uit de machine en ben je minder tijd kwijt het drogen aan de waslijn of in de droger. Er is nooit aangetoond dat er kwaliteitsverschil is tussen voorlader en bovenlader wasmachine, maar het is wel duidelijk dat de exemplaren met een vulopening aan de bovenkant veel ergonomischer zijn. Je hoeft immers niet veel te bukken of door de knieën. Kies uit ons assortiment jouw ideale wasmachine!

Een voorbeeldige bovenlader wasmachine

Het maximale toerental, de maximale belading in kilo’s, de energieklasse, de grootte van de vulopening, hoeveel jaar fabrieksgarantie je krijgt… het zijn allemaal criteria waar je bij ons op kunt selecteren om te kiezen uit onze bovenlader wasmachines. En dan hebben we nog lang niet alles specificaties genoemd die er zijn. Zo heeft de Whirlpool AWE6735 onder andere een startuitstelfunctie, resttijdindicatie op het LED-display en geeft de wasmachine een eindsignaal wanneer de was klaar is. Daarnaast profiteer je van 6th Sense technologie (waarmee je tot 50% bespaart in tijd, water en energie), een waterbeveiliging in de vorm van een reflexslang en een Clean+ optie, die zelfs bij lage watertemperaturen optimale was resultaten garanderen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.