Krabpalen

Elke kat heeft iets nodig om zijn/haar nagels te scherpen, om te voorkomen dat je kat dit aan je geliefde meubels doet, is een krabpaal essentieel. Wehkamp heeft krabpalen in verschillende soorten en maten, reguliere krabpalen, krabpalen met een mandje en zelfs kartonnen krabspeeltjes. Voor elke kat wat wils!

19 Resultaten
Nieuwste collectie

19 Resultaten

Welke krabpaal kiezen voor je kat?

Een krabpaal voor katten kopen? Dan valt er veel te overwegen. Er zijn verschillende mogelijkheden qua materiaalgebruik, grootte en design. Hierdoor is er altijd een model te vinden dat bij jouw kat past. Twijfel je welk design het beste aansluit op de behoeften van jouw huisdier? Wij helpen je graag verder!

Horizontale of verticale krabpaal kopen?

Scherpt je kat zijn nagels graag aan een verticaal of een horizontaal object? Met andere woorden: leeft hij zich uit op je jute vloerkleed of aan het behang? Als je een kat hebt die graag ergens tegenop staat wanneer hij krabt, dan is een krabpaal zeer geschikt. Voor de horizontale krabbers is een krabmat of een krabpaal met een krabplateau de beste keuze.

Van welk materiaal moet de krabpaal zijn?

Sommige katten zijn erg kieskeurig waar het aankomt op materiaal. Heb je een kat die zich uitleeft op je behang? De kans is groot dat je hem erg blij maakt met een kartonnen krabpaal. Een kat die de poten van je houten eettafel kaal maakt, heeft baat bij krabpalen van hout en de kat die gek is op jute of dergelijke materialen houdt waarschijnlijk het meest van een paal met sisaltouw.

Hoe groot moet de krabpaal zijn?

Ga je voor een grote of kleine krabpaal? Een klein model heeft als voordeel dat het weinig ruimte inneemt. Wel moet het groot genoeg zijn voor de kat om zich te strekken wanneer hij zijn nagels scherpt. Anders is de kans groot dat hij de paal niet zal gebruiken. Ook moet het een stevige krabpaal zijn, zodat het niet omvalt wanneer de kat ertegenaan staat. Een grote krabpaal heeft vaak speeltjes en slaapplekken. Het wordt in dat geval ook wel een krabmeubel genoemd. Grote krabmeubels met meerdere slaapplekken zijn zeer geschikt voor huishoudens met meerdere katten.

Welk design krabpaal moet ik kiezen?

Een kattenkrabpaal moet in de eerste instantie geschikt zijn voor de kat, maar het oog wil ook wat. Er zijn veel verschillende modellen waar je uit kunt kiezen van onder andere Ga voor een mooi krabpaal design in de vorm van een mixtape, een tipi of een blik sardientjes. Bij wehkamp vind je regelmatig een prachtige krabpaal in de aanbieding. Houd onze outlet dus goed in de gaten!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help