Kattenvoerbakken & drinkbakken

Ook voor je kat is eten en drinken één van de eerste levensbehoeften. Shop daarom nu voer- en drinkbakjes voor je kat bij Wehkamp!

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Veilige en duurzame kattenvoerbakken en drinkbakken

Zoek je een dubbele voerbak voor je kat? Als je zowel blikvoer als brokjes geeft, zijn twee voerbakjes inderdaad handig. Plaats de drinkbak voor je kat liever niet bij de voerbak. Van nature drinken katten al weinig. Als de waterbak pal naast de voerbak staat, drinkt je kat nog minder. Let bij de aanschaf van een enkele of dubbele kattenvoerbak op vorm, grootte en materiaal. Veilige materialen zijn roestvrij staal en melamine. Neem een kijkje in onze shop en maak je keuze.

Ga je voor een dubbele voerbak of een enkele voerbak?

Misschien ben je geneigd om een dubbele eet en drinkbak voor je kat te kopen. Wij hebben dergelijke voer- en drinkbakjes in het assortiment. Kijk maar eens naar het vaatwasserbestendige model van Designed by Lotte. Dit product van melamine heeft twee uitneembare bakjes. Toch doe je er goed aan om voer en water te scheiden. De meeste katten geven daar namelijk de voorkeur aan. Stimuleer je kat om meer te drinken en zet extra drinkbakken neer op meerdere plekken. Heb je twee katten rondlopen? Dan is het een prima idee om een dubbele voerbak te kopen. Zo krijgen beide katten hun eigen voerbakje. Surf ook eens een rondje langs onze kattenreismanden en kattenbakken.

Waar moet je op letten bij een voerbak voor je kat?

Kijk naar het materiaal. Besef dat keramiek breekbaar is. Een plastic voerbakje voor je kat kan een allergische huidreactie veroorzaken. Melamine en roestvrij staal zijn veilige materialen en bovendien eenvoudig schoon te maken. Katten zijn bewegelijke eters. Voorkom dat het bakje schuift en neem een bak met antislip aan de onderkant. Let ook op de breedte van de voerbak. Laat de gevoelige snorharen niet tegen de zijkanten stoten. Kijk eens naar de voerbak van Beco. Dit model heeft een lagere rand. Zo stoten de snorharen niet tegen de wanden. Katten zijn geen liefhebbers van diepe kattenvoerbakken. Ga voor een bak met een gemiddelde diepte. Als je een exemplaar kiest dat te plat is, schuift je kat het voer waarschijnlijk over de rand. Wil je een voerbak voor je kat en heeft design je voorkeur? Meerdere modellen hebben decoratieve accenten.

Nieuwe drink en voerbak voor je kat: profiteer van de fijne kortingen

Heb je één kat? Dan is een enkele voerbak vaak voldoende. Geef je kat ook een waterbak, maar dan het liefst op enige afstand van de voerbak. Heb je twee katten? Overweeg een dubbele voerbak voor je katten. Succes met je bestelling.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help