Kattenreismanden

Wil je je kat meenemen naar de dierenarts, of juist op vakantie? Het kan allemaal als je een goede reismand hebt! Let bij de aanschaf goed op het formaat van de reismand, zodat je kat genoeg ruimte heeft onderweg.

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Je kat veilig vervoeren

Mag je kat mee op vakantie? Of heb je een mandje nodig voor als je naar de dierenarts gaat? Met de kattenreismanden op deze pagina vervoer je je kat veilig van A naar B.

Een speciale reismand voor je kat op de fiets of een mandje voor in de auto

De meeste manden die je ziet op deze pagina zijn geschikt voor vervoer met de auto. Zo'n reismand voor katten zet je naast je op de autostoel of op de achterbank en zet je vast in de gordel. Naast manden voor in de auto hebben we ook reismanden die je aan je fietsstuur bevestigt. Zo'n poezen reismand voor op de fiets is heel fijn als je (halsoverkop) naar de dierenarts moet, maar geen auto tot je beschikking hebt.

Voordeel van een kattenreismand bovenlader

Soms heeft een reismand voor katten een bovenlader. Zo'n kattenreismand met bovenlader is extra praktisch, omdat je dan de mogelijkheid hebt om je kat van bovenaf uit de poezen reismand te halen. Dat is wel zo fijn als je kat bijvoorbeeld angstig is en niet uit het mandje wil komen.

Reismand voor een grote kat

Net als bij mensen zitten er bij katten verschillen in grootte en omvang. Houd bij het kopen van een mandje voor op reis dus rekening met de grootte van je kat en de afmetingen van de mand. We hebben kleine mandjes van 46x31x32 centimeter, maar ook manden die bijvoorbeeld 2 centimeter groter zijn. Dat lijkt weinig, maar het maakt qua ruimte zeker een verschil voor je kat.

Maak het zo comfortabel mogelijk

De meeste katten voelen zich niet heel comfortabel in een reismand. Zorg er daarom voor dat het mandje zo fijn mogelijk is voor je kat. Een reismand die helemaal open is aan beide kanten geeft bijvoorbeeld een minder veilig gevoel dan een mand die wat dichter is. Een zacht kleedje in de reismand en een kledingstuk met jouw geur kunnen ook helpen om het aangenamer te maken voor je kat.

Koop ook je andere dierbenodigdheden bij wehkamp

Bij wehkamp verkopen we naast reismandjes ook andere dierbenodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan kattenvoerbakken & drinkbakken of kattenluiken. Je hoeft dus niet verschillende webshops af te zoeken voor je kattenspulletjes. Een ander voordeel van je kattenspullen bij wehkamp kopen, is dat we je bestelling morgen al bij je thuisbezorgen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help