Artikelen voor katten

Bij de aanschaf van je kat komt de aanschaf van verschillende benodigdheden kijken. Daarvoor ben je bij Wehkamp aan het juiste adres! Wat dacht je van een krabpaal zodat je kat zijn/haar nagels kan scherpen, daarnaast is een kattenbak essentieel voor de behoeftes van je kat, maar ook een voer- en drinkbakje is heel belangrijk. Ook voor een kattenmand, kattenkussen, kattenreismand, kattenluikje en alle andere kattenaccessoires ben je bij Wehkamp aan het juiste adres!

71 Resultaten
Nieuwste collectie

71 Resultaten

Hippe kattenspullen voor jouw kat

Heeft jouw binnenkat behoefte aan leuk, interactief kattenspeelgoed? Of is het tijd om uit te kijken naar een eigen collectie huisdierbenodigdheden voor jouw nieuwe kat of kitten? In onze webshop vind je leuke kattenspullen waarmee je jouw nieuwe knuffeldier uitstekend kunt verzorgen. Wij bezorgen jouw aankoop snel aan huis en achteraf betalen is geen probleem.

Wat heeft jouw kat nodig?

Als kattenliefhebber weet je waarschijnlijk als de beste dat jouw kat de dienst uitmaakt in huis, het is aan jou om de leukste kattenspullen te kopen! Waar moet je aan denken als je de eerste spullen voor jouw nieuwe kat koopt? Een goede kattenmand is een uitstekend begin. Niet om in te slapen, daar kiest je kat waarschijnlijk liever een keyboard of een knie voor.

Met een fijne afsluitbare mand neem je jouw kat makkelijk mee naar de dierenarts voor een inenting of een check-up. Voor de kat verzorging is een fijne borstel prettig. Welke borstel je het best kunt kiezen, is afhankelijk van het type kat. Zo hebben we bijvoorbeeld goede borstels voor langharige katten.

Handige kattenspullen voor iedere kat

Naast leuke speeltjes en een kattenbak is er uiteraard ook behoefte aan een goede drinkbak en een voerbakje. Kies voor een fonteintje, waarmee jouw kat ook nog eens leuk kan spelen, of voor een ruime drinkbak waarmee je altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar maakt. Natuurlijk mag een kattenbak niet ontbreken. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende handige uitvoeringen en kleuren.

Leuke kattenspullen zoals voerbakjes in trendkleuren (of juist in neutrale tinten) hebben wij op voorraad in speelse ontwerpen of in een designstijl. Zo kun je de uitzet van jouw kat volledig aanpassen op jouw interieur. Wil je jouw kat de gelegenheid geven om zelf naar buiten te kunnen lopen om de buurt te verkennen? Overweeg dan het plaatsen van een kattenluik in een van jouw buitendeuren.

Kattenspullen kopen voor een geliefde

Heb jij een echte kattenliefhebber in je vriendenkring of familie? Dan is de keuze voor leuke cadeautjes snel gemaakt. Kies voor een lief kattenspeeltje, een heerlijk ligbed, een mooi kussen of een speelse krabpaal voor het favoriete huisdier van jouw geliefde.

Een kat spullen geven, is niet altijd direct een overweldigend succes. Geef jouw dier de tijd om te wennen aan een nieuwe kattenbak of drinkbak. Speeltjes worden leuker als jij ze laat bewegen! Aan ons brede assortiment aan spullen voor katten zal het niet liggen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.