Hondenaccessoires

Op zoek naar nieuwe hondenaccessoires? Wehkamp heeft verschillende hondenaccessoires, zoals verschillende hondenspeeltjes. Shop snel want vandaag besteld is morgen in huis!

22 Resultaten
Aanbevolen

22 Resultaten

Hondenaccessoires voor jouw trouwe viervoeter koop je bij wehkamp

Ze zeggen niet voor niets dat je hond je beste vriend is. Als je thuiskomt, is er altijd iemand die je blij komt begroeten. Die trouwe hondenogen die je aankijken, doen je meteen smelten. Je hond geeft je veel en daarom wil je ook goed voor je hond zorgen. Bij wehkamp helpen we je een eind op weg met onze accessoires voor honden en hondenspeelgoed.

Vermaak je hond met de hondenaccessoires van wehkamp

Je hond vindt het heerlijk om aandacht van jou te krijgen. Samen met je hond spelen, zorgt bovendien voor een goede band. Jullie leren elkaar beter kennen en je hond leert zich aan regels te houden. Hondenspeeltjes houden zijn lichaam en zijn geest in conditie en zorgen ervoor dat je hond zich niet verveelt. Je wilt tenslotte niet dat je hond uit verveling aan jouw nieuwe schoenen gaat knagen!

Geef hem daarom zo’n leuk hondenspeeltje in de vorm van een bot. Deze speeltjes zijn geschikt voor kleine hondenrassen. Wil je voorkomen dat de hondenaccessoires overal rondslingeren? Stop ze in een speciale opbergbak of gebruik een handige draagtas speciaal voor hondenaccessoires. Zo’n tas neem je ook makkelijk mee als je hond meegaat op vakantie of als jullie op bezoek gaan. Naast de hondenaccessoires om mee te spelen, hebben wij ook producten om de vacht van jouw viervoeter te verzorgen.

Bij wehkamp koop je alles voor je hond

Net als bij een baby moet je bij de komst van een hond een hele uitzet aanschaffen. Wat heb je nodig voor een hond? Koop bij wehkamp hondenvoerbakken en drinkbakken. Ook een hondenriem moet je zeker niet vergeten. Na een lange wandeling komt je hond tot rust in zijn eigen hondenmand. Wil je je hond meenemen naar de dierenarts, op vakantie of voor een lange wandeling? Gebruik een hondenbench. Wehkamp deelt samen met jou de zorg voor je viervoeter.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help