Huis zonder vensters - Mieke Mosmuller

  Mieke MosmullerHuis zonder vensters

  22.64
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Huis zonder vensters - Mieke Mosmuller

  'Het is geen utopie, de wereld en de mensen die ik in mijn romans beschrijf.
  Wel richt ik me op een andere kant in de mens, een die in het gedruis van het leven van alledag moeilijk gehoord wordt. Maar als je goed luistert vind je die 'andere werkelijkheid' in ieder mens. Er lijkt me genoeg literatuur beschikbaar om je te verdiepen in het alledaagse leven, waar het lot door middel van de mensen hard toeslaat, ik hoef daar niets aan toe te voegen.
  In mijn romans zoeken de hoofdpersonen steeds de weg naar het in de hand nemen van het lot. Ze vinden de weg naar de vrijheid vanuit het begrip voor zichzelf en de ander.
  Iedereen heeft de mogelijkheid daartoe, ze is niet mijn verzinsel. Mensen zijn niet alleen door de natuur gebonden, maar ook ertoe aangelegd om die gebondenheid te overwinnen.' Mieke Mosmuller
  lees meer

  Specificaties