overzicht
Huawei Y5 2019 Bruin

  HuaweiY5 2019 Bruin

  129.-
  Bruin
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Huawei Y5 2019 Bruin

  Met een scherm van 5,71 inch en zijn kunstleren afwerking is de HUAWEI Y5 2019 is een plezier om vast te houden en te gebruiken. Het milieuvriendelijke materiaal is de combinatie van functie en kunst. Je voelt het niveau van vakmanschap in het imitatieleer en ziet de schoonheid van het samengaan van mode en technologie. En, dit materiaal is ook slijtvast en anti-vingerafdruk, zodat je je minder zorgen hoeft te maken en van het leven kunt genieten.

  Verlicht jouw momenten
  Je foto's zullen oplichten dankzij 50% meer licht met het grote f/1.8-diafragma-objectief. Leg daardoor momenten nog mooier vast met meer helderheid en scherpere details in al je foto's.

  Sla je herinneringen op
  De interne 32 GB aan opslagruimte biedt meer ruimte voor je muziek, foto's en apps. Je kunt opslaan wat je wilt en je herinneringen verzamelen met meer opslagruimte.

  Langdurig plezier
  De grote 3020 mAh batterij en de intelligente energiebesparende technologie zorgen voor meer tijd voor entertainment en gaming. De HUAWEI Y5 2019 levert tot 16 uur videoweergave, tot 74 uur muziek beluisteren en tot 10 uur surfen op internet met 4G.

  Sneller herkend worden, sneller erkend worden
  De HUAWEI Y5 2019 zal je gezicht automatisch beginnen te herkennen zodra je de telefoon oppakt. Met behulp van 1024 gezichtskenmerken om jouw gezicht op intelligente wijze in kaart te brengen, zal de telefoon in enkele seconden ontgrendelen, zelfs bij weinig licht.

  Multitasken met gemak
  De EMUI 9.0, gekoppeld aan de geavanceerde Android 9, levert systeemsnelheidsverbeteringen en een intelligente Phone Manager voor een algehele vlottere ervaring. Bovendien is de HUAWEI Y5 2019 uitgerust met een 12 nm chipset om slimmer en efficiënter te zijn dan de vorige generatie.

  Gecertificeerd voor oogcomfort

  De HUAWEI Y5 2019 zorgt voor je ogen met een Oog Comfort Mode die een comfortabelere kijkervaring biedt. En, het scherm is gecertificeerd door TÜV Rheinland om schadelijk blauw licht te blokkeren.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothGPS