Huawei Watch 3 Watch 3 smartwatch (bruin)

  HuaweiWatch 3 Watch 3 smartwatch (bruin)

  399.-
  Bruin
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Huawei Watch 3 Watch 3 smartwatch (bruin)

  De HUAWEI WATCH 3 heeft een elegant en lichtgewicht design, is voorzien van eSIM-technologie en meet de hele dag de gezondheid. Dankzij de batterijduur van maar liefst 4 dagen bij regulier gebruik, in de smartmodus met 4G/LTE ingeschakeld, is deze smartwatch de ideale metgezel tijdens het sporten en bij buitenactiviteiten. Hij ondersteunt bijvoorbeeld maar liefst 100 sportmodi! Daarnaast meet het device continu je hartslag, het zuurstofgehalte in je bloed en nog veel meer. De HUAWEI WATCH 3 is de volgende stap op weg naar een goede gezondheid.

  Mobiel bellen met eSIM
  Dankzij de eSIM-technologie werkt de HUAWEI WATCH 3 als een zelfstandig communicatieapparaat. Bel, speel muziek en download apps zonder verbonden te zijn met je telefoon, met gebruik van je bestaande nummer.

  Continue gezondheidsmonitoring
  Met behulp van slimme technologie worden in de HUAWEI Health-app al je belangrijke gezondheids gegevens geregistreerd. Dit helpt je om een plan te maken voor het verbeteren van je gezondheid en om je voortgang te monitoren.  Onder het mom ‘meten is weten’ kun je bijvoorbeeld direct zien wat jouw zuurstofverzadiging, SpO2 is. Dankzij HUAWEI TruSeen 4.5+ vind namelijk een nauwkeurige detectie van zuurstofmoleculen in het bloed plaats. Diezelfde TruSeen technologie in combinatie met geavanceerde algoritmen zorgt voor nauwkeurige hartmetingen. Ook kun je de temperatuur van je huid meten om erachter te komen hoe hoog je lichaamstemperatuur is.

  Trainen om fitter te worden
  Een gezondheidstracker met veel functies om je pols, ook dat is de HUAWEI WATCH 3! Met toegang tot meer dan 100 sportmodi — 19 pro-modi voor binnen- en buitensporten en 85 aangepaste modi, met automatische trainingsdetectie voor de 6 populairste trainingen. Al je gezondheidgegevens worden duidelijk weergegeven in de HUAWEI Health-app op je telefoon, terwijl de GNSS-locatiesensor met meerdere modi zorgt voor onovertroffen tracking.

  Batterijduur van 3 dagen
  De HUAWEI WATCH 3 is voorzien van een dual-chipset architectuur die de prestaties verbetert en een evenwichtigere verwerking mogelijk maakt. In combinatie met het Smart Power-Saving Algorithm 3.0, ondersteunt de batterij dagen achtereen 24/7 gezondheids- en fitnessmetingen. Gebruik de WATCH 3 gedurende 3 dagen bij normaal gebruik in de smart-modus en zelfs 14 dagen in de ultralange batterijduur-modus.
  lees meer

  Specificaties

  Versnellingsmeter
  Gyroscoop
  Omgevingslichtsensor
  GPS
  Waterbestendigheid (atm)5
  NFC connectiviteit
  BesturingssysteemHarmonyOS
  bekijk alle specificaties
  GPSGarantieTouchscreen

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.