Huawei Watch 3 + Freebuds 4i bundel

  HuaweiWatch 3 + Freebuds 4i bundel

  329.-
  nog 5 op voorraad

  Huawei Watch 3 + Freebuds 4i bundel

  Met deze bundel bestaande uit een Huawei Watch 3 en Freebuds i4 oordoppen ben je in één keer voorzien! Houd je gezondheid en trainingen bij en bel, speel muziek af en download apps zonder verbonden te zijn met je telefoon. De Huawei Watch 3 is de volgende stap op weg naar een goede gezondheid.

  Houd je gezondheid bij
  Met behulp van slimme technologie worden in de Huawei Health-app al je belangrijke gezondheidsgegevens geregistreerd. Dit helpt je om een plan te maken voor het verbeteren van je gezondheid en om je voortgang te monitoren.  Onder het mom ‘meten is weten’ kun je bijvoorbeeld direct zien wat jouw zuurstofverzadiging, SpO2 is. Dankzij Huawei TruSeen 4.5+ vind namelijk een nauwkeurige detectie van zuurstofmoleculen in het bloed plaats. Diezelfde TruSeen technologie in combinatie met geavanceerde algoritmen zorgt voor nauwkeurige hartmetingen. Ook kun je de temperatuur van je huid meten om erachter te komen hoe hoog je lichaamstemperatuur is.

  Train erop los
  Een gezondheidstracker met veel functies om je pols, ook dat is de Huawei Watch 3! Krijg toegang tot meer dan 100 sportmodi (19 pro-modi voor binnen- en buitensporten en 85 aangepaste modi) met automatische trainingsdetectie voor de 6 populairste trainingen. Al je gezondheidsgegevens worden duidelijk weergegeven in de Huawei Health-app op je telefoon, terwijl de GNSS-locatiesensor met meerdere modi zorgt voor onovertroffen tracking.

  Ga drie dagen door
  De Huawei Watch 3 is voorzien van een dual-chipset architectuur die de prestaties verbetert en een evenwichtigere verwerking mogelijk maakt. In combinatie met het Smart Power-Saving Algorithm 3.0, ondersteunt de batterij dagen achtereen 24/7 gezondheids- en fitnessmetingen. Gebruik de Watch 3 gedurende 3 dagen bij normaal gebruik in de smart-modus en zelfs 14 dagen in de ultralange batterijduur-modus.

  Inclusief draadloze oordopjes
  Deze Watch 3 komt met de Huawei Freebuds i4. Dankzij Active Noise Cancelling heb je geen last van geluiden om je heen en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. Met een continue speeltijd van 10 uur en daarnaast nog 22 uur in de oplaadcase hoef jij je geen zorgen te maken dat je zonder muziek komt te zitten! Heb je haast? Na 10 minuten opladen heb je al 4 uur afspeeltijd. Deze oordopjes werken met een Bluetooth 5.0-verbinding. Om de perfecte maat voor jou te vinden krijg je drie oordopjes meegeleverd.
  lees meer

  Specificaties

  Hartslag sensorGeïntegreerd
  Versnellingsmeter
  Gyroscoop
  GPS
  NFC connectiviteit
  BesturingssysteemHarmonyOS
  Kleur bandZwart
  bekijk alle specificaties
  GPSGarantieTouchscreen

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.