Huawei P40 - HMS (zwart), Zwart
 • sale
 • -25%

  HuaweiP40 - HMS (zwart)

  799.-599.-je bespaart 200.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Huawei Mobile Services

  Huawei Mobile Services

  Let op! Dit toestel maakt gebruik van Huawei Mobile Services (HMS). Google Mobile Services (GMS) zijn niet voorgeïnstalleerd, waaronder applicaties zoals G mail & Google Maps. Meer info over Huawei Mobile Services lees je hier: lees meer

  Huawei P40 - HMS (zwart)

  De cutting-edge Kirin 990 5G chipset verandert je hele idee van snelheid. De Ultra Vision Leica Triple Camera met geüpgrade AI-vermogen verandert je hele opvatting over fotografie en videografie. Er rest voortaan niets anders dan je verhaal te doen met de kracht van foto's en video's.

  Huawei Mobile Services
  De HUAWEI P40 maakt gebruik van Android 10 AOSP en HUAWEI Mobile Services (HMS). Google Mobile Services (GMS) zijn niet voorgeïnstalleerd, waaronder applicaties zoals G mail & Google Maps.

  Alle hoofdstukken samen bouwen een extreem spannend boek
  Geniet van een groots overzicht dankzij de 50 MP hoofdcamera. Evenveel als je ogen kunnen zien maar dan met een ongelooflijke scherpte en detailvoering. Zoom daarbinnen in op allerlei uitvergrotingen, elk met hun eigen verhaal, al even rijk aan kleur en detail.

  Met maar een beetje licht toch de gewenste scherpte en helderheid.
  Dankzij de HUAWEI Ultra Vision Sensor kunnen zelfs je meest subtiele glimlachjes, je donkerst getinte jurkjes en/of die telkens opflikkerende skylines in het donker worden vastgelegd. Met nog steeds een geweldig lichtspel,alle kleuren scherp en minimale ruis.En dus kun jij voortaan zoveel meer verhalen vertellen...

  Meervoudige focaallengten
  Door je een 3x Optische Zoom te bieden en een maximale zoom tot 30x,biedt de HUAWEI P40 de keus de taferelen van verschillende afstanden te vangen. Begin bijvoorbeeld met het totaal, zoom dan in op een onderdeel, om dan te eindigen met een detail dat niemand verwacht had. Dezelfde situaties, maar steeds totaal verschillende verhalen.

  Selfie
  Wees gerust als je jezelf erop zet. De 32 MP camera aan de voorkant houdt rekening met speci fieke gelaatstrekken en past automatisch en intelligent de belichting en de kleuren aan om jou flatteus neer te zetten; het natuurlijke middelpunt van je selfie. De zachte belichting en de autofuncties voor correcte huidsteinten en natuurlijke weergaven van structuren zorgen samen dat het een perfecte selfie wordt.

  WiFi 6 Plus
  Met behulp van Dynamic Narrow Bandwidth-technologie weet de telefoon met WiFi 6 Plus door meer muren en vloeren te dringen. Hij ondersteunt 160 MHz-bandbreedte en haalt een optimale snelheid tot 2,4 Gbps.

  Je gezicht is je wachtwoord
  De futuristische Face Unlock-functie is ontwikkeld om jouw gezicht en alle unieke kenmerken daarvan te herkennen en te gebruiken als verificatiesleutel om het scherm te ontgrendelen of om bepaalde privé-apps te openen. Zelfs in het donker!
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothGPS