Huawei MatePad 10.4 LTE + 64GB tablet (Grijs)
 • uitverkocht

  HuaweiMatePad 10.4 LTE + 64GB tablet (Grijs)

  329.-
  LTE
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Huawei MatePad 10.4 LTE + 64GB tablet (Grijs)

  Huawei MatePad - Liefde op het eerste gezicht
  Deze stijlvolle en krachtige tablet van Huawei heb je entertainment voor de hele familie. De MatePad heefft een matte coating en ligt soepel in de hand. Verder zorgen de smalle randen en het brede scherm ervoor dat je er alles met gemak op af kan spelen.

  Meer scherm voor jouw creativiteit
  Met zijn 10.4 inch FullView-display en 7,9 mm dunne randen kun je al je projecten afronden op deze MatePad of gewoon een filmpje of serie kijken in hoge kwaliteit. Verd is de tablet voorzien van een E-bookmodus. Met deze eBook-modus wordt op intelligente wijze het contrast, de helderheid en de definitie aangepast voor een comfortabelere leeservaring voor e-books. Het is bijna alsof je door echte boeken bladert. Laat jouw boeken jouw geest verrijken terwijl de HUAWEI MatePad jouw ogen verzorgt met een TÜV Rheinland Low Blue Light Certified-display. Dit scherm vermindert schadelijk blauw licht en biedt doordachte herinneringen aan jouw zithouding en kijkafstand om ongemak te voorkomen.

  Indrukwekkende audio
  Verpakt met een quad-luidspreker en quad-channel geluidssysteem, HUAWEI MatePad brengt het indrukwekkende geluid naar je toe alsof je in een bioscoop of concertzaal zit. Met de Histen 6.0 3D stereo geniet je van een meeslepend geluidsveld dat overal om je heen stroomt. Geluid van Harman Kardon, de rijke akoestische details en krachtige geluidsgolven zullen je wereld zeker op zijn kop zetten.  Langer leesplezier
  Introductie van de nieuwe eBook-modus die op intelligente wijze het contrast, de helderheid en de definitie aanpast voor een comfortabelere leeservaring voor e-books, bijna alsof je door echte boeken bladert. Laat jouw boeken jouw geest verrijken terwijl de HUAWEI MatePad jouw ogen verzorgt met een TÜV Rheinland Low Blue Light Certified-display. Dit scherm vermindert schadelijk blauw licht en biedt doordachte herinneringen aan jouw zithouding en kijkafstand om ongemak te voorkomen.

  Brengt je live interacties
  Het geavanceerde 4-microfoonsysteem van HUAWEI MatePad pikt jouw stem op met een ruisonderdrukkingsfunctie die zorgt voor soepele uitwisselingen. Met FollowCam ingeschakeld, kun je altijd in het midden van het beeld staan ​​tijdens videogesprekken, en Smart View en Spotlight Mode zorgen voor aantrekkelijkere en efficiëntere groepscommunicatie. Voel je vrij om rond te lopen, je kunt Camera Gestures gebruiken voor afstandsbediening. Ontsnap aan ruimtebeperkingen en geniet van live-interacties waar je ook bent.

  Een touch pen die zorgt voor inspiratie
  Terloops tekenen, schrijven of tekenen, de HUAWEI M-Touch pen biedt een soepele ervaring zoals potlood op papier. Met een ultralage latentie, natuurlijk handgevoel en elegante stijl, gaat het HUAWEI M-potlood hand in hand met jouw creativiteit. Gemaakt door geselecteerde composietmaterialen, legt het niet alleen jouw schrijfbewegingen nauwkeurig vast, maar zorgt het ook voor blijvende betrouwbare ervaringen voor jouw dagelijks gebruik.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothAndroid besturingssysteem