Huawei FREEBUDS 3 Bluetooth oortjes, Wit

  HuaweiFREEBUDS 3 Bluetooth oortjes

  179.99
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Huawei FREEBUDS 3 Bluetooth oortjes

  Huawei Freebuds 3 (Wit)
  De nieuwe draadloze Freebuds 3 van Huawei zijn niet alleen fijn om naar te luisteren, ook het design is tot in de details overdacht en daardoor ideaal om overal mee naar toe te nemen.

  Voel het comfort in Great Sound
  Met zijn ergonomische open-fit design zijn de Freebuds voor iedereen comfortabel te dragen. Verder zijn de luidsprekers zo ontworpen dat het geluid tot diep in de oren gedragen wordt. De hele dag genieten door de 4 uur speeltijd die de oordopjes bieden, wanneer deze leeg zijn kunnen ze in de portable charger opgeladen worden voor nog 20 uur luisterplezier.

  Bluetooth-verbindingen opnieuw definiëren
  Uitgerust met 's werelds 1st gecertificeerde BT / BLE dual-mode Bluetooth 5.1 SoC, HUAWEI isochrone Dual Channel transmissietechnologie en een toonaangevende 356 MHz-audioprocessor, levert de HUAWEI FreeBuds 3 een stabiele, snelle Bluetooth-verbinding en een nauwkeurige audio- en videosynchronisatie. Games zijn leuker en video's zijn immersiever.

  Zuiver geluid met actieve ruisonderdrukking
  Door het speciale ontwerp worden achtergrondgeluiden onderdrukt zodat het geluid voor jou altijd kristalhelder klinkt. Ook wanneer de achtergrondgeluiden veranderen zullen deze in realtime opgepikt en onderdrukt worden door de Freebuds 3. Dit gebeurt ook tijdens de gesprekken die je voert met gebruik van de Freebuds 3. Je kunt dus altijd en overal van je favoriete muziek genieten of een helder gesprek voeren zonder ruis.

  Botsensor en windsensor, zuiver geluid bij het bellen
  De Freebuds 3 zijn voorzien van een botsensor. Dit houdt in dat de trillingen in je bot tijdens het voeren van een gesprek worden gedetecteerd en verduidelijkt worden in de microfoon. Verder kan de microfoon de windruis ook onderdrukken voor als je bijvoorbeeld op de fiets zit. Tijdens gesprekken klink je dus altijd helder en worden de omgevingsgeluiden onderdrukt.

  Kwalitatief studiogeluid
  De uiterst precieze, zeer gevoelige 14 mm dynamische driver is zorgvuldig afgesteld zodat elke noot in zijn originaliteit wordt weergegeven. Jij verdient het betere geluid. Daarom zijn de Freebuds 3 voorzien van een complexe baspoort dat slim in elk oortje is verstopt. Luider, sterker, strakker. Het voelt alsof je geniet van de muziek in een studio.

  Pop-Open, directe koppeling
  Wanneer je HUAWEI FreeBuds 3 voor het eerst koppelt, klik je op het pop-up venster3 om te koppelen. De volgende koppeling gebeurt automatisch. Geniet direct van je favoriete muziek.

  Volg het ritme
  De intuïtieve bediening van HUAWEI FreeBuds 3 sluit naadloos aan bij uw leven. Tik tweemaal op de rechterzijde om muziek af te spelen / om te schakelen, of op de linkerzijde om de ANC-functie in / uit te schakel
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth