HP x360 14b-ca0100nd 14 inch Full HD chromebook, Wit
 • -11%

  HPx360 14b-ca0100nd 14 inch Full HD chromebook

  429.-379.-je bespaart 50.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  HP x360 14b-ca0100nd 14 inch Full HD chromebook

  HP chromebook x360 14B-CA0010ND
  De Chromebook is speciaal ontworpen om meer mee te kunnen dan andere laptops, de Chromebok blinkt uit in veelzijdigheid. De laptop beschikt over een 14 inch scherm (35,6 cm) is 360 graden draaibaar, zit boordevol functies, heeft toegang tot de Google Play Store en biedt een lange batterijduur.

  Tal van functies, krachtige prestaties
  De Chromebook biedt de prestaties die je nodig hebt om jou taken te vervullen en on-the-go te zijn.  De krachtige Intel® processor in combinatie met een goed koelsysteem zonder ventilator zorgt ervoor dat je in alle rust alle prestaties uit de Chromebook kan halen. De laptop biedt de mogelijkheid om de USI universele pen te gebruiken.

  Entertainment dat zich aan jou aanpast
  Het compacte en toch futuristische design in combinatie met het 360 graden scharnier geven de laptop een hoge flexibiliteit en maken het de perfecte reispartner. Verder staan het high definiton touchscreen, het naadloze metalen toetsenbord en de Audio van B&O voor een fantastische beeld en geluid ervaring.

  Dual-core Intel® Celeron® processor
  De ideale combinatie van prestaties, stroomverbruik en prijs-kwaliteitverhouding houdt in dat het device probleemloos en betrouwbaar werkt met twee processorcores om alle taken uit te voeren.

  USB-C™
  Laad je device op of maak verbinding met een extern display via slechts één USB-C™-poort met een datasnelheid van 5 Gb/s. Hij is omkeerbaar, dus je kunt de connector niet verkeerd plaatsen.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenBluetoothWifi