HP TP01-0575ND computer, Zilver
 • Uitverkocht

  HPTP01-0575ND computer

  729.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  HP TP01-0575ND computer

  Echte actie vraagt om serieuze prestaties en beproefde duurzaamheid. De HP Pavilion desktop-pc levert krachtige
  prestaties en de betrouwbaarheid van een vertrouwd merk dat je meest belangrijke materiaal beschermt.

  Werk sneller je to-dolijst af
  Video's kijken, aan projecten werken en bijpraten met familie en vrienden lijkt gemakkelijker en sneller te gaan dan ooit dankzij de krachtige processor en geïntegreerde Bluetooth-technologie.

  AMD Radeon™ RX Vega-videokaart
  Kies voor next-level gaming met de gloednieuwe 5e-generatie AMD Radeon™ RX Vega GCN-architectuur. Ervaar vloeiende VR-gameplay en speel de nieuwste AAA-games in high-definition met ondersteuning voor Vulkan en DirectX® 12, en 2e-generatie geheugen met hoge bandbreedte.

  AMD Ryzen™ 5-processor
  Profiteer van geweldige desktopprestaties. Tot 6 cores, 12 threads en een revolutionaire nieuwe architectuurcombinatie vormen een CPU die gemakkelijk AAA-games kan verwerken, hoe veeleisend ook.

  PCIe SSD opslag
  Beschikbaar met een capaciteit tot 256 GB. PCIe-gebaseerde flashopslag is tot 17x sneller dan een traditionele 5400-rpm laptopschijf.

  DDR4 RAM
  DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.

  Dropbox-opslag in de cloud
  Bewaar en synchroniseer al je content online met Dropbox. Profiteer van 25 GB opslagruimte om overal waar internet is foto's, muziek en bestanden te openen, te beheren en te delen.

  HP Audio Stream
  Geniet van muziek op je smartphone via de speakers van je pc. Stream muziek van je smartphone naar je pc met behulp van Bluetooth®-technologie met HP Audio Stream.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi