HP TE01-0295ND computer, Zwart

  HPTE01-0295ND computer

  1267.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  HP TE01-0295ND computer

  HP desktop computer TE01-0295ND

  Je creatieve assistent
  Met de HP desktop computer ervaar je kracht en prestaties die al je verwachtingen zullen overtreffen. De mogelijkheden om videomateriaal te renderen, bewerken, streamen en tonen zijn verbeterd. Daarnaast biedt de desktop-pc je een entertainmentsysteem met surround geluid voor de optimale ervaring.

  Geïnspireerd ontwerp
  De pc is speciaal ontworpen om in je creatieve werkruimte te passen, met het stijlvolle ontwerp is het een aanwinst voor iedere creatieveling. De pc is voorzien van een verbeterde luchtcirculatie, geluidsdemping en een soepel draaiend systeem, de optimale combinatie voor je creatieve werkruimte.

  Entertainment 2.0
  Breid je opties voor entertainment uit. Krijg toegang tot een uitgebreide bibliotheek met verschillende media en volop opslagruimte, en ondersteuning voor een overweldigende geluidservaring met 5.1Surround Sound.

  9e generatie Intel® Core™ i7-processor
  Beleef een doorbraak in de prestaties van processors die verbluffende ervaringen tijdens het gamen oplevert en simultane live-streaming helder weergeeft. Bewerk en laad pure 4K-kwaliteit en stream alleen het beste materiaal.

  PCIe SSD opslag
  Beschikbaar met een capaciteit tot 512 GB. PCIe-gebaseerde flashopslag istot 17x sneller dan een traditionele 5400-rpm laptopschijf.
  DDR4 RAM
  DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënte en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.

  Dropbox-opslag in de cloud
  Bewaar en synchroniseer al je content online met Dropbox. Profiteer van 25GB opslagruimte om overal waar internet is foto's, muziek en bestanden te openen, te beheren en te delen.

  5.1 Surround Sound-uitvoer
  Met alle noodzakelijke poorten voor echt 5.1 surround sound geef je jouwfavoriete films, programma's of muziek een geluidskwaliteit met bijzondere nuances door aan te sluiten op een Surround Sound-luidsprekerconfiguratie.

  Geborstelde koelroosters
  Stimuleer eenvoudig je creativiteit met stijlvolle koelroosters aan drie kanten. Ze zijn ontworpen voor betere luchtcirculatie en minder lawaai en zorgen ervoor dat je systeem soepel werkt.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi