overzicht
HP Sprocket mobiele fotoprinter, Wit

  HPSprocket mobiele fotoprinter

  116.99
  8 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  HP Sprocket mobiele fotoprinter

  Met de HP Sprocket heb je altijd een mobiele fotoprinter bij de hand. Deze fotoprinter heeft een compact formaat zodat je overal je afbeeldingen en foto's kunt printen. Gebruik je smartphone om deze fotoprinter te gebruiken en je print waar je wil. Het enige wat je hoeft te doen is de HP Sprocket app te downloaden en je gaat aan de slag met het printen vanaf Social Media, maar ook van je foto album op je smartphone.

  Eenvoudig verbinden
  Wanneer de HP Sprocket is opgeladen verbind je de printer eenvoudig met je Smartphone. Druk de aanknop drie seconden in, waarna je via instellingen de printer verbind met Bluetooth. Start de Sprocket app en begin met printen.

  Juiste materiaal
  Voor het beste resultaat met de HP Sprocket is het gebruik van de juiste materialen belangrijker. Kies ervoor om HP ZINK printpapier te gebruiken, zodat je zeker weet dat je foto's op de juiste manier afgedrukt worden.

  Specificaties
  - Bluetooth-verbinding
  - Fotoprinter
  - Maximaal 10 vellen HP ZINK printpapier
  - Systeemvereisten: Android 4.4 of hoger, iOS 8.0 of hoger

  Afmetingen
  - 116 x 23 x 75 mm (B x H x D)
  - Gewicht: 251 gram
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.5(8 reviews)

  kenmerken

  • Gebruiksgemak
   3.7
  • Kwaliteit
   3.3
  • Verwachting
   3.4
  • Vormgeving
   4.4
  Meest recent

  Klein maar handig dingetje

  Heb het sinds gisteren in huis al een paar foto's gemaakt een woord geweldig.

  Slecht

  Erg onduidelijke slechte foto’s. Je denkt ik heb een mooie foto en als je hem hebt geprint is het een teleurstellend resultaat

  3 mensen vonden dit nuttig

  Teleurstellend

  Zojuist de HP Sprocket ontvangen en geprobeerd. Ik had gelezen dat kwaliteit foto's niet top was. Maar zo slecht had ik niet verwacht. Zeker niet voor deze prijs. Ik twijfelde over de Canon Selphy en deze. Gezien formaat, mogelijkheden en stickerafdruk de HP Sprocket gekozen. Artikel was al eerder gebruikt gezien het pakje papier dat er bij zat al aangebroken was. Ik heb artikel geretourneerd.

  6 mensen vonden dit nuttig

  Leuk voor alle momenten

  Wat is leuker dan een geweldige dag hebben, deze vastleggen? De foto direct uitprinten. Makkelijk en snel te koppelen met je mobiel, even de app downloaden en printen maar. Het is echt ideaal voor momenten die je ook graag met anderen per direct wilt delen.

  Geweldig

  Uniek hoe dit gemaakt is en vooral ideaal om mee te nemen .een aanrader voor iedereen

  1 persoon vond dit nuttig

  Prima ding

  Super apparaat en zeer eenvoudig te gebruiken gaat mee op vakantie voor dagboek aanvulling leuk naslagwerk en hoef ik na de vakantie geen fotoboek meer te maken want die is klaar

  1 persoon vond dit nuttig

  Redelijk

  Het is moeilijk om te printen want vaak geeft hij wel verbinding aan maar toch doet hij het niet. Ook telefoon word bloed heet bij printen

  2 mensen vonden dit nuttig

  mobiele fotoprinter?

  Heb de printer teruggestuurd, omdat ten eerste geen enkele handleiding er bij was .Hij is denk ik alleen te gebruiken icm een IPhone. want de verbindingsstekker pastte niet op mijn Samsung. Heb op internet ook weinig over kunnen vinden.

  10 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand