HP Pavilion TP01-0275nd desktop, Zilver

  HPPavilion TP01-0275nd desktop

  1199.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  HP Pavilion TP01-0275nd desktop

  HP desktop computer TP01-0275ND
  De HP Pavilion desktop-pc levert je de krachtige prestaties in combinatie met de betrouwbaarheid die je gewend bent van een merk als HP.

  Werk sneller je to-dolijst af
  Video's kijken, aan projecten werken en bijpraten met familie en vrienden lijkt gemakkelijker en sneller te gaan dan ooit dankzij de krachtige processor en geïntegreerde Bluetooth-technologie.

  Een betrouwbaar merk. Duurzame constructie.
  We staan al 80 jaar voor mensen klaar. Het merk HP staat bovenal voor betrouwbare technologie en miljoenen klanten vertrouwen op ons. Dat is ook de ondergaan om te garanderen dat je een krachtige en betrouwbare pc krijgt die lang meegaat.

  Gemaakt voor het moderne gezin
  Het ontwerp van de HP Pavilion is gemaakt voor het wat modernere gezin, de gepolijste afwerking van geborsteld zilver zorgt ervoor dat de desktop geschikt is voor iedere kamer. De voorkant is  voorzien van verschillende poorten zodat apparaten snel en gemakkelijk aangesloten kunnen worden op de PC.

  PCIe SSD opslag
  Beschikbaar met een capaciteit tot 256 GB. PCIe-gebaseerde flashopslag is tot 17x sneller dan een traditionele 5400-rpm laptopschijf.

  DDR4 RAM-opties
  DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.

  Dropbox-opslag in de cloud
  Bewaar en synchroniseer al je content online met Dropbox. Profiteer van 25 GB opslagruimte om overal waar internet is foto's, muziek en bestanden te openen, te beheren en te delen.

  5.1 Surround Sound-uitvoer
  Met alle noodzakelijke poorten voor echt 5.1 surround sound geef je jouw favoriete films, programma's of muziek een geluidskwaliteit met bijzondere nuances door aan te sluiten op een Surround Sound-luidsprekerconfiguratie.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi