HP Pavilion 15-EC0250ND 15.6 inch Full HD gaming laptop, Zwart

  HPPavilion 15-EC0250ND 15.6 inch Full HD gaming laptop

  899.-
  Zwart
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, woensdag in huis

  HP Pavilion 15-EC0250ND 15.6 inch Full HD gaming laptop

  HP laptop Pavilion 15-EC0250ND
  De HP Pavilion gaminglaptop is voor zijn 39,6 cm behoorlijk krachtig. De laptop geeft u hoogwaardige graphics en een hoge processorkracht voor gaming en multitasking. Verder heeft de laptop een koelsysteem dat tegen de optimale prestaties kan. Het scherm heeft smalle randen en de audio is speciaal afgestemd om je een ongekende game-beleving te bieden. De laptop is binnen 45 minuten opgeladen van 0 tot 50% zodat je nooit te lang hoeft te wachten om waar je maar wil te gamen of andere taken te verrichten. De laptop biedt je de perfecte balans voor werk en vrije tijd.

  De kracht om alles te doen
  Speel elke game met een krachtige processor en een geavanceerde grafische kaart. Een Full HD-display met een snelle refresh rate biedt niet alleen vloeiende gamevisuals, maar brengt ook entertainment en content tot leven.

  Blijf in het spel
  Game fanatieker en langer op een laptop met twee ventilators, voor betere koeling. Een breed rooster aan de achterzijde en extra grote ventilatieopeningen geven een optimale luchtstroom voor uitstekende prestaties en stabiliteit, zodat het apparaat ook tijdens langdurig gebruik koel blijft.

  Een gewaagd ontwerp
  Ga helemaal op in je game. Een strak display met smalle randen biedt een optimale kijkervaring terwijl de speakers aan de voorzijde zorgen voor een krachtig, speciaal afgestemd geluid.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieSSD-schijfBluetoothWifi