HP Omen Photon draadloze gaming muis, Zwart
 • uitverkocht

  HPOmen Photon draadloze gaming muis

  101.28
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  HP Omen Photon draadloze gaming muis

  Invoervertraging behoort voortaan tot het verleden. Met de toonaangevende optisch-mechanische schakelaartechnologie maakt lichtbundeldetectie een 0,2 ms klikresponstijd mogelijk die 3 keer zo snel is als bij een traditionele mechanische muisschakelaar.

  Met een DPI-bereik tussen de 100-16.000 en esports-grade PixArt PAW3335 optische sensor past deze muis zich aan je speelstijl aan en zorgt voor een snelle, nauwkeurige tracking.

  Met een configureerbaar, tweehandig ontwerp zoek je de perfecte pasvorm met afneembare vingersteunen en knoppen aan de zijkant die zijn gevormd om een comfortabel, ergonomisch gevoel te geven.

  Ontworpen om zich aan te passen aan alle handformaten, zelfs met verschillende handgrepen zoals klauw, palm en vingertop. Met ingebouwde pivotscharnieren, kun je zuivere, consistente klikken verwachten, ongeacht hoe je speelt.

  Met de on-the-fly DPI-besturing en 11 knoppen die via OMEN Command Center programmeerbaar zijn, kun je met één klik commando's en aanvallen uitvoeren.

  Maak je battle station gevechtsklaar met maximaal 16,8 miljoen RGB LED kleurcombinaties, allemaal aanpasbaar via het OMEN Command Center.

  Kenmerken:
  Vormfactor: Ambidextrous
  Aansluiting: Bluetooth+USB
  Soort knoppen: drukknoppen
  Aantal knoppen: 6
  Scroll type: bal
  Stroombron: kabel
  Kleur van het product: zwart
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van HP