HP OMEN 875-1795nd gaming computer, Zwart

  HPOMEN 875-1795nd gaming computer

  2499.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  HP OMEN 875-1795nd gaming computer

  HP 875-1795ND Omen desktop computer
  Alleen al het uiterlijk van deze HP Omen desktop computer verraad veel over de kwaliteit. De strakke, matte afwerking in combinatie met de aanpasbare RGB-verlichting zorgt voor een mooie behuizing.

  Deze computer van HP is gecreëerd om gamen een nieuwe dimensie te geven. Dankzij de AMD Ryzen-processor en de NVIDIA-videokaart komen de graphics nog beter over en game je in een hogere versnelling. Met de meegeleverde Omen Command Center-software til je jouw game-ervaring naar een hoger level.

  Multitasken is een fluitje van een cent dankzij de HyperX DDR4-2666 RAM met 16GB werkgeheugen. Hierdoor is het geen enkel probleem om bezig te zijn met verschillende programma's.

  De SSD heeft een capaciteit tot 512 GB. PCIe-gebaseerde flashopslag is tot 17x sneller dan een traditionele 5400-rpm laptopschijf. Tevens hoef je je geen zorgen te maken over slechte verbindingen dankzij een nieuwe WLAN-adapter.

  De computer biedt een indrukwekkend geluid, zowel met als zonder headphones. De computer is tevens compatibel met surround sound-luidsprekers voor een ultieme geluidservaring.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi